2018-editie van Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi op 8 juni

10 mei 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 8 juni brandt de strijd tussen voetbalteams van consultants weer los op de voetbalvelden van DEV in Doorn. Het is dan weer tijd voor het jaarlijkse Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi. Welk adviesbureau lukt het om BMC, de winnaar van de laatste twee jaren van zijn troon te stoten?

In 2011 besloten consultancybureaus Twynstra Gudde en AT Osborne een voetbalevenement in het leven te roepen, speciaal voor professionals uit de adviesbranche. Het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi was geboren. Na de geslaagde editie in 2017 zal het voetbalevenement dit jaar alweer voor de achtste keer plaatsvinden.

Competitie, sportiviteit, spelplezier en een gezellige BBQ met drankje na afloop vormen ook deze editie weer de belangrijkste elementen van het voetbaltoernooi, dat op vrijdag 8 juni wordt gehouden. Dan zullen maximaal vijftien adviesbureaus aantreden op de sportvelden van voetbalvereniging DEV (sportpark Tuilland) in Doorn om met elkaar al voetballend te strijden om de felbegeerde titel ‘Beste Adviesbureau Voetbalteam van het Jaar’.

Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi 2018Net als in voorgaande jaren hebben Jan-Willem de Kleuver (Twynstra Gudde) en Matthijs Winkelaar (AT Osborne) de organisatie van het toernooi weer op zich genomen, met de ROA en Consultancy.nl als vertrouwde sponsors van het evenement. Ook Robert Mourik (Twynstra Gudde) en Wouter de Rooij (AT Osborne) maken deel uit van het organisatieteam.

In de afgelopen zeven edities hebben naast organisatoren Twynstra Gudde en AT Osborne onder meer de volgende adviesbureaus deelgenomen: Deloitte, KPMG, Ecorys, BMC, APPM Management Consultants, Rebel, Berenschot, Atos, Buck Consultants International, Royal HaskoningDHV, Significant, &samhoud, ViisiYoung Advisory Group en Witteveen+Bos.

Zowel in 2016 als 2017 was het een team van BMC dat er met de eindzege vandoor ging, nadat de eerste vijf edities door Twynstra Gudde werden gewonnen. Krijgen we dit jaar een nieuwe kampioen?

Praktische informatie:

Wat: Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi – Editie 2018
Wanneer: vrijdag 8 juni 2018
Locatie: de sportvelden van voetbalvereniging DEV (sportpark Tuilland) in Doorn (Buurtweg 3B)
Verzamelen: Vanaf 15:30
Aftrap eerste wedstrijd: 16:00
Toernooiduur
: tot circa 20:00 (BBQ na afloop)
Format: nader te bepalen (voetbalteams van adviseurs spelen 11 tegen 11 op een groot veld of op een klein veld 7 tegen 7)
Kosten: 350 per team
Arbitrage: officiële scheidsrechters van DEV zorgen voor de arbitrage
Toeschouwers: toegang is gratis
Inschrijven: mogelijk tot en met 18 mei
Meer informatie: neem contact op met Jan Willem de Kleuver