Young Advisory Group

Young Advisory Group (YAG) is een strategisch adviesbureau, volledig gerund door studenten. De consultants van de YAG zijn bevlogen en beschikken over een frisse blik die je van jonge studenten mag verwachten. Sinds 2011 geven wij strategisch advies aan ondernemingen van elk formaat, van MKB tot multinationals. Gesterkt door trainingen van gerenommeerde consultants van Roland Berger, Berenschot, en McKinsey & Company zijn wij in staat organisaties te ondersteunen met data-gedreven inzichten en concrete, strategische oplossingen tegen een scherpe studentenprijs. De YAG consultants beschikken over zeer uiteenlopende achtergronden en dit is ook terug te zien in de multidisciplinaire teams waarin wordt samengewerkt.

YAG werkt aan opdrachten in zeer diverse sectoren. Er zijn verschillende projecten uitgevoerd in bijvoorbeeld de energie, zorg, retail, en transport sector. Maar interessante opdrachten met strategisch karakter zijn natuurlijk in alle sectoren te vinden.

Op dit moment hebben wij kantoren op vier locaties (Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam), en zo vertegenwoordigen wij zes studentensteden.

Ben je een talentvolle ondernemende student die zich graag wilt ontwikkelen in de consultancy? Houdt dan onze sociale media kanalen of onze website in de gaten om te zien wanneer onze recruitment periodes plaatsvinden.

Young Advisory Group | Nieuws