Adverteren

Met een bereik van meer dan 1,7 miljoen bezoekers per jaar (>135.000 per maand) is Consultancy.nl hét grootste platform in Nederland voor en over de advies- en consultancybranche. Het bezoekersprofiel van Consultancy.nl bestaat uit professionals werkzaam in het adviesvak (consultants / interne adviseurs), studenten die zich oriënteren op consultancy, werkzoekenden en opdrachtgevers van bureaus. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar een bestand van meer dan 8.000 leden.

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op Consultancy.nl:

Partnerships
Adviesbureaus kunnen zich als partner aansluiten bij Consultancy.nl. Binnen een partnership krijgen adviesbureaus onder andere een uitgebreid bedrijfsprofiel op de site en kunnen ze gebruik maken van diverse marketing, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment mogelijkheden. Zo kunnen bureaus onder meer vacatures plaatsen voor starters, young professionals en senior professionals, studenten en/of adviseurs werven voor evenementen, of white papers onder de aandacht brengen bij potentiële opdrachtgevers. Consultancy.nl werkt nauw samen met bureaus aan berichtgeving, profilering en online vindbaarheid.

Vacatures
Consultancy.nl beschikt over het grootste gespecialiseerde overzicht van vacatures gericht op consultants, van starter tot ervaren adviseurs. Consultancybureaus die op zoek zijn naar nieuw talent kunnen advertenties plaatsen in de ‘Consulting-in’ rubriek van vacatures, terwijl organisaties die op zoek zijn naar een consultantsprofiel een vacature kunnen plaatsen in de 'Consulting-out' rubriek. Voor recruitmentbureaus en job marketing intermediairs die regelmatig gebruik maken van de vacatureplaatsing diensten van Consultancy.nl geldt dat ze in aanmerking kunnen komen voor een partnership.

Bannercampagne
Consultancy.nl biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een bannercampagne (afmeting: 300x250; medium rectangle).

Nieuwsbriefcampagne
Het nieuwsbrief ledenbestand van Consultancy.nl bevat meer dan 8.000 consultants en overige professionals werkzaam in / geïnteresseerd in het adviesvak. De nieuwsbrief beschikt over één bannerpositie.

Promotie van content
Consultancy.nl werkt nauw samen met adviesbureaus, bedrijven en organisaties om content te promoten, evenals evenementen (seminars, workshops, business courses of inhousedagen) en nieuwe diensten aan te prijzen. Hiervoor worden maatwerk afspraken ontwikkeld. De redactie van Consultancy.nl plaatst geen branded content door, maar ontwikkelt samen met klanten maatwerk content, waarbij de eindredactie ten alle tijde onder de verantwoordelijkheid van Consultancy.nl blijft.

Onderdeel van Consultancy.org

Consultancy.nl is onderdeel van Consultancy.org, een internationale familie van platforms voor de consultancybranche. Onze overige platform richten zich op de UK (Consultancy.uk), Europa (Consultancy.eu), het Midden-Oosten (Consultancy-me.com), Azië (Consultancy.asia), Afrika (Consultancy.africa), Latijns Amerika (Consultancy.lat), India (Consultancy.in) en Zuid-Afrika (Consultancy.co.za).

Voor meer informatie over advertentiemogelijkheden neem contact op via het contactformulier of bel 020-3636299.