Over Consultancy.nl

Consultancy.nl is met meer dan 1,8 miljoen bezoekers per jaar hét platform voor en over de advies- en consultancybranche. De website presenteert dagelijks het laatste nieuws en trends in de branche, volgt de ontwikkelingen en publicaties van adviesbureaus over 60+ sectoren en vakgebieden en biedt een overzicht van carrièremogelijkheden voor professionals die geïnteresseerd zijn om te werken in consultancy (vacatures, traineeships en stages) of als consultant in het bedrijfsleven.

Daarnaast biedt Consultancy.nl bedrijfsprofielen van adviesbureaus, toont het een overzicht van relevante evenementen voor de branche en geeft de site uitgebreid inzicht in branche- en marktinformatie, zowel wereldwijd als voor Nederland.

Het platform wordt bezocht door professionals werkzaam in het adviesvak (consultants / interne adviseurs), studenten, werkzoekenden en potentiële opdrachtgevers van bureaus. Consultancy.nl werkt samen met meer dan 130 adviesbureaus actief op de Nederlandse markt en een select aantal partnerbedrijven.

De nieuwsbrief van Consultancy.nl verschijnt wekelijks en bevat het belangrijkste nieuws van de afgelopen week, vacatures en evenementen. Op social media is Consultancy.nl te vinden op vier kanalen: LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+.

Research
Wekelijks verricht de research redactie van Consultancy.nl eigen onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de adviesbranche, alsmede naar actuele maatschappelijke thema’s. Het research team werkt ook samen met of in opdracht van bureaus en partnerbedrijven.

Onderdeel van Consultancy.org

Consultancy.nl is onderdeel van Consultancy.org, een internationale familie van platforms voor de consultancybranche. Onze overige platform richten zich op de UK (Consultancy.uk), Europa (Consultancy.eu), het Midden-Oosten (Consultancy-me.com), Azië (Consultancy.asia), Afrika (Consultancy.africa), Latijns Amerika (Consultancy.lat), India (Consultancy.in) en Zuid-Afrika (Consultancy.co.za).