Young Advisory Group | Werken bij

Werken bij de YAG betekent een geweldige en uitdagende tijd naast je studie. We zijn een zeer transparante organisatie waar een grote verbondenheid heerst, onze vestigingen werken soms zelfs samen aan projecten. Binnen de vestigingen ontstaat er een hechte band, er wordt wekelijks vergaderd, samengewerkt aan projecten én leuke dingen ondernomen (deze formulering kan iets scherper). Maar ook buiten de vestiging om ontmoet je elkaar regelmatig, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse trainingen die op landelijk niveau plaatsvinden. Ook hebben we regelmatig alumniborrels en vieren we festiviteiten, zoals ons eerste lustrum, uitgebreid. 

Bij de YAG ontwikkel je je razendsnel. Niet alleen leer je samenwerken met studenten die een hele andere studieachtergrond hebben, je komt ook bij een zeer breed scala aan bedrijven en organisaties over de vloer. Ook word je geholpen in dit proces, je kunt binnen je vestiging aangeven op welke punten jij graag vooruitgang wilt boeken en hier wordt uitgebreid naar gekeken. Persoonlijke ontwikkeling en het leerproces staan centraal.

Onze vestigingen zijn regelmatig op zoek naar nieuwe consultants. Voor elke sollicitatie ronde organiseert de betreffende vestiging een kennismakingsdag om te laten zien wie we zijn en wat we doen. Tijdens deze evenementen wordt er een case opgelost gebaseerd op één van onze eigen projecten en aansluitend is er uiteraard een borrel.

Geïnteresseerd om te werken bij de YAG? Kijk dan eens op de studentenpagina op onze website

Het Young Advisory Group-avontuur houdt voor consultants niet op bij het afstuderen. Als onze consultants zijn afgestudeerd, dan hebben zij de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij het Young Advisory Group Alumni netwerk. Dit netwerk bestaat uit 40+ oud-consultants die in allerlei verschillende banen en branches terecht zijn gekomen.

Young Advisory Group | Nieuws