Deloitte

Een carrière op topniveau? Begin eerst hier.

Je hebt bijna je titel op zak. En staat voor een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Wordt het de energiebranche? Fast moving consumer goods? Of toch de publieke sector? Als jij droomt van een topbaan bij een multinational of de overheid, is er maar één antwoord mogelijk: Deloitte.

Wist je dat veel bestuurders in de top van het bedrijfsleven hun carrière zijn begonnen bij Deloitte? Bij ons adviseer je toonaangevende multinationals, snelgroeiende nationale ondernemingen, maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties. In een inspirerende omgeving leer je veel van ervaren collega’s en van onze persoonlijke opleidingsprogramma’s, en kun je jouw ideeën transformeren naar innovatieve oplossingen voor onze cliënten. Zo ben je in no time een expert op je vakgebied. Dus als jij wilt dat de topbedrijven straks voor jou in de rij staan, kun je nu het beste bij ons beginnen.

Ontdek jouw mogelijkheden bij Deloitte
De kracht van Deloitte is voor een groot deel gebaseerd op samenwerking. In multidisciplinaire teams werk je aan uiteenlopende opdrachten met collega’s uit diverse specialismen:

Consultancy: strategische oplossingen bedenken voor (inter)nationale organisaties in alle branches. De waarde van CFO’s helpen verbeteren. Human Resource vraagstukken integreren in de business strategie. Software applicaties implementeren of cliënten adviseren op het snijvlak van business en IT.

Risk Services: diensten gebundeld op het gebied van risicomanagement & control, inclusief IT-auditdiensten. Toetsen van de betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, informatie en technologie. Of onderzoek doen naar fraude en corruptie. Dat betekent signaleren, analyseren, beoordelen en managen van risico's. Variërend van strategische risico's op directieniveau tot technische risico's op netwerkniveau, zowel in een adviserende als controlerende rol.

Financial Advisory Services: professionals en bestuurders adviseren over complexe financiële vraagstukken, Mergers & Acquisitions (M&A), waaronder Corporate Finance en due diligence, vastgoed en pensioenen. Financieel advies uitbrengen bij grote bedrijfsovernames, het realiseren van financiering. Maar ook financial modelling, strategisch vastgoedadvies, gebiedsontwikkeling en waardebepaling van contracten en advisering op het gebied pensioenen.

Tax: multinationals adviseren over vennootschaps- of dividendbelasting. Of belastingadvies verzorgen aan Nederlandse, niet-beursgenoteerde ondernemingen. Tax, technologie en consulting oplossingen bieden aan de fiscale afdelingen van onze klanten. Of adviseren over omzetbelasting en douane. Loonbelastingzaken en arbeidsrechtelijke vraagstukken voor expats en medewerkers van multinationals behandelen, of vermogende particulieren adviseren over de groei van hun vermogen.

Accountancy: RA en AA gerelateerde dienstverlening, zoals het beoordelen van complexe jaarrekeningposten, advisering bij interim controles, verdieping in de administratieve organisatie, samenstellen van jaarrekeningen en financiële rapportages. Het team Risk Services doet onderzoek naar fraude en corruptie, en risicomanagement onderzoek naar de betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, informatie en technologie.  Voor multinationals, non-profit organisaties, grote nationale ondernemingen en het hogere MKB-segment.

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte Nederlands grootste organisatie op bovenstaande vakgebieden. Natuurlijk is groter niet automatisch beter, maar door onze aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, de ruimte die je krijgt om te ondernemen en onze inspirerende werkomgeving, geldt dat wel voor Deloitte. En dus ook voor de start van jouw carrière. 

Interesse om te werken bij Deloitte? Kijk voor meer info op WerkenBijDeloitte.nl.

Deloitte | Nieuws