Diensten

Deloitte biedt u een breed en geïntegreerd dienstenpakket. Deloitte biedt dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies (tax), consulting, risk management en financiële advisering. Een overzicht van de belangrijkste diensten van Deloitte:

Accountancy
Deloitte is voor uw organisatie een heldere, betrouwbare, transparante en vooral duidelijke partner in accountancy. Onze accountancyspecialisten zijn breed inzetbaar.

Belastingadvies
Onze fiscale professionals beschikken over uigebreide kennis ervaring en onderscheiden zich door aandacht voor de implementatie van belastingadvies in de praktijk.

Consulting
Deloitte helpt u het beste uit uw organisatie te halen met strategie, vernieuwing en anticipatie. Wij bieden organisaties volledig maatwerk in aanpak en oplossing.

Financial advisory services
De financiële, vastgoed en pensioen experts van Deloitte hun krachten gebundeld. Deloitte levert geïntegreerde oplossingen in alle facetten van de financiële dienstverlening.

Innovatie
Deloitte helpt u om uw maximale innovatiekracht te mobiliseren en deze effectief te gebruiken met een gestructureerde aanpak. Echte innovatie komt uit onverwachte hoek!

Risicomanagement
Deloitte biedt een breed pakket aan diensten voor risicomanagement en controle. Wij ondersteunen u bij het identificeren en beheersen van ondernemingsrisico's.

Mergers & Acquisitions
Als marktleider hebben wij bedrijven van elke omvang succesvol begeleid naar nationale en internationale en/of geïntegreerde fusies en overnames.

Duurzaamheid
Deloitte gelooft dat alleen organisaties met een duurzame ondernemingsstrategie en innovatie op termijn concurrentievoordeel behalen.

Deloitte Analytics
Beslissers worden meer en meer overstelpt met data. Bent u in staat om de juiste beslissingen te nemen in het licht van alle beschikbare informatie?

As One
Een vooruitstrevende manier van leiderschap die bestuurders grip geeft op het uitrollen van zakelijke strategieën en grootschalige veranderingen in hun organisatie.

Internationaal zakendoen
Wij brengen de wereld naar ú toe. Neem gerust plaats aan onze China desk, of aan een van onze andere landendesks. Daar krijgt u hulp in uw eigen taal, in uw eigen tijd.