&samhoud

&samhoud consultancy is een world class, visiegedreven, gewoon ongewoon adviesbureau dat duurzame en meetbare waarde creëert voor medewerkers, klanten, aandeelhouders en maatschappij.

Vanuit onze kantoren in Utrecht, Kuala Lumpur en Keulen werken wij voor grote klanten van over de hele wereld uit verschillende sectoren, zoals: Montblanc, Hong Leong Bank, Achmea, Nestlé, TNT Express, Aegon, Rabobank, Axiata, Icare en Microsoft. We helpen hen met het creëren van meetbare en duurzame waarde. Wij werken op een gewoon ongewone manier, van visie en strategie tot waarmaken en verbeteren. En van leiderschapsontwikkeling tot branding en innovatie.

Realising breakthroughs

De diepere bestaansreden van &samhoud is ons hoger doel: “Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people.” Wij realiseren dus doorbraken in organisaties.

Adding value through the value profit chain

Een doorbraak definiëren wij als het creëren van duurzame en meetbare waarde voor alle stakeholders: een structureel hogere medewerkersbetrokkenheid, meer tevreden en loyale klanten, een hogere maatschappelijke bijdrage en meer omzet en winst. Een doorbraak markeert de start van een cyclus die leidt tot succes. De filosofie van &samhoud is gebaseerd op de van Harvard Business School afkomstige Value Profit Chain waar waardecreatie centraal staat.

Expertise

Deze doorbraken realiseert &samhoud door organisaties op een integrale manier te helpen op het gebied van:

Organisatie-, cultuur- en gedragsverandering
Visie en strategieontwikkeling
Leven van de visie en waarmaken van de strategie
Leiderschap, team en persoonlijke ontwikkeling
Marketing en branding
Innovatie en nieuwe businessmodellen
Business en IT connection
Games en Digital Media