&samhoud | Werken bij

&samhoud is op weg een wereldwijd topbrand te worden. Bij alles wat wij doen staat ons hoger doel centraal: ‘Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people’ en creëren wij duurzame waarde voor medewerkers, organisaties, aandeelhouders en maatschappij.

&SAMHOUD CONSULTANCY

Vanuit onze kantoren in Utrecht, Kuala Lumpur en Keulen werken wij voor grote klanten van over de hele wereld uit verschillende sectoren, zoals: Achmea, Nestlé, TNT Express, Aegon, Rabobank, Icare en Microsoft. We helpen hen met het creëren van duurzame waarde. Dit doen wij door ondernemerschap, verbinding en energie voor duurzame verandering te brengen. Op basis van advies, procesbegeleiding en het verbinden van mensen in organisaties helpen we iedereen te laten werken vanuit een heldere en richtinggevende visie. Daarnaast zorgen we voor alignment van visie, strategie, merk, leiderschap en team, cultuur en implementatie.

JIJ &SAMHOUD

Wij onderscheiden ons in onze ‘gewoon ongewone’ aanpak die vernieuwend, creatief en dynamisch is. En wij zijn alleen tevreden met de hoogst haalbare klanttevredenheid. Dit is enkel mogelijk met het beste talent. Dit zijn zelfstandige, ondernemende en kritische mensen die verwachtingen kunnen overtreffen. Mensen die bij ons werken staan voor de waarden vriendschap, intensiteit en authenticiteit.

Heb jij interesse in een baan bij &samhoud? Meld je aan voor het Consultancy.nl Career Event!

&samhoud | Nieuws