ROA

De Raad voor Organisatie Adviesbureaus (ROA) staat voor een kwalitatief hoogwaardige organisatieadviesbranche in Nederland. De ROA spant zich in om verbinding te maken met alle organisatieadviesbureaus in Nederland die ertoe doen, lid of geen lid. Samen werken zij aan een sector die gezien mag worden, die trots is op de toegevoegde waarde voor de economie én voor de samenleving. Dit maakt de ROA een inclusieve branchevereniging; het gaat niet alleen om de aangesloten leden, maar om het belang van de hele branche.

Met zo’n 250 toonaangevende bureaus en zelfs ruim 150.000 consultants  hecht de ROA waarde aan de ontmoeting waarbij het vak centraal staat. Er is behoefte om elkaar te kennen en kennis te delen. Niet alleen digitaal, maar juist ook door elkaar te ontmoeten.

Daarom is het vanaf 2019 mogelijk dat bureaus een abonnement afsluiten op de ROA, zodat zij toegang krijgen tot de netwerken van de ROA.

Er zijn inmiddels twee netwerken ontstaan waarbinnen events worden georganiseerd. De doelgroep zijn de leiders van de adviesbureaus en de jonge consultant tot en met 35 jaar. De hierboven genoemde netwerken zijn het Consulting Executive Network en het Young Consulting Network. Daarnaast worden voor de jonge consultants doorlopende intervisiebijeenkomsten georganiseerd.

Jaarlijks vindt het Consulting Captains Dinner plaats in samenwerking met Consultancy.nl waar meer dan 100 bureaus vertegenwoordigd zijn.

Het is een rijk en mooi aanbod voor ieder bureau om te kunnen bieden aan je leiders en jonge consultants. Zij ontmoeten collega’s van andere bureaus en nemen deel aan allerlei events. Voor een vast bedrag per jaar hebben collega’s van je organisatie toegang tot de events. Meer informatie over het ROA abonnement: www.roa-advies.nl/abonneren

ROA | Nieuws