Consulting Generatie Diner: De toekomst van het vak én netwerken

11 november 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na een corona-afwezigheid van enkele jaren maakt het Consulting Captains Diner zijn comeback. Onder de nieuwe vlag ‘Consulting Generatie Diner’ zal het evenement zo’n 100 leiders en young professionals bijeenbrengen in een informele en intieme setting.

Het Consulting Generatie Diner – in 2016 gelanceerd door branchevereniging de Raad van Organisatieadviesbureaus (ROA) en Consultancy.nl – brengt leiders (directeur of partner) en juniors van de top van de Nederlandse adviesbranche samen. Centraal staan kennisdeling, discussies over ontwikkelingen en de toekomst van het vak, en uiteraard netwerken.

Het evenement – dat op 29 november plaatsvindt in Amsterdam – staat open voor alle adviesbureaus die actief zijn in ons land. Elk bureau kan één bestuurder en één young professional afvaardigen, selectie vindt plaats op een ‘first come first serve’-basis.

De vorige editie van het Consulting Generatie Diner

De avond staat in het teken van ‘transities’: de verschillende maatschappelijke opgaven en transities die in ons land spelen op bijvoorbeeld het gebied van klimaat en energie, en de uitdagingen waarmee deze transities gepaard gaan.

De aftrap van het event wordt verzorgd door Han Mesters, die het bestuur van ABN Amro adviseert over toekomstscenario’s en leidinggeeft aan de sector zakelijke dienstverlening bij de bank. Hij richt zich al meer dan 20 jaar op de zakelijke dienstverlening, waaronder de consultancy, en heeft diverse rapporten geschreven over de toekomst van de branche.

In zijn keynote zal Mesters vier scenario’s schetsen voor de toekomst van de adviesbranche, en in het bijzonder ingaan op hoe (onverwachte) wereldwijde ontwikkelingen zoals de oorlog in Oekraïne, inflatie en internationalisering het groeitraject van consultantsbureaus kunnen beïnvloeden.

Na de presentatie gaan deelnemers aan de hand van een aantal stellingen verder met elkaar in gesprek. Tijdens het walking diner is er voor deelnemers volop ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen over het consultancyvak en actuele thema’s die spelen in de branche. En natuurlijk niet te vergeten: gezellig borrelen met concullega’s.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 29 november 17:00 – 20:00 uur
Locatie: Thomas R. Malthusstraat 5, 1066 JR Amsterdam (kantoor van PwC)
Kosten: €120 per bureau (voor 1 executive/partner en 1 young professional)

Inschrijven voor de Consulting Generatie Diner 2022 kan op deze pagina.

Agenda

Vanaf 16:30 uur – Inloop en ontvangst
17:00 uur – Presentatie Han Mesters
17:45 uur – Verdere discussie aan de hand van een aantal stellingen
18:30 uur – Diner en netwerken