Nieuwe bestuurders van Young Consulting Network stellen zich voor

23 juli 2021 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het Young Consulting Network heeft vier nieuwe bestuurders benoemd: Bo-Iris Bergevoet, Kirsten Niekolaas, Frederique Uyterlinde en Ruben van Twillert. 

Met zo’n 150 leden is het Young Consulting Network – een onderdeel van de Raad van Organisatieadviesbureaus (ROA) – het grootste netwerk voor jonge adviseurs (tot 35 jaar). Belangrijkste doelstelling van het netwerk is om consultants via allerlei offline en online events, interventies en activiteiten te verbinden en samenbrengen, waarmee ze inspiratie kunnen opdoen en ervaringen kunnen uitwisselen. 

De benoeming van de vier jonge ‘executives’ valt samen met de uitbreiding van het bestuur van vijf naar acht leden. “We willen het netwerk verder uitbouwen. Vanwege deze groeiambities en door de uitbreiding van het takenpakket wordt het bestuur uitgebreid”, zo valt te lezen in een aankondiging van de ROA. 

Bo-Iris Bergevoet, Kirsten Niekolaas, Frederique Uyterlinde en Ruben van Twillert

De vier nieuwe bestuurders – die zich voegen bij Charlotte Hazewinkel (werkzaam bij PBLQ), Linde Holtkamp (Leeuwendaal), Jan Treep (Rijnconsult) en Yourai Mol (Andersson Elffers Felix) – stellen zich voor.

Bo-Iris Bergevoet

“Ik ben Bo-Iris en ben als consultant/projectmanager werkzaam in het Digital Transformation-team bij PwC. Ik adviseer en ondersteun klanten bij het ontdekken, ontwikkelen en opleveren van diverse digitale oplossingen. Door actief betrokken te zijn bij verschillende representatieve organisaties streef ik ernaar een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij door anderen om mij heen te helpen.” 

“Als bestuurslid van YCN ben ik dan ook gepassioneerd over het samenbrengen van jonge professionals met diverse achtergronden in het uitdagende tijdperk van gedeeltelijk online werken. Met behulp van een breed perspectief en reflectieve input op persoonlijke en professionele behoeften, tracht ik kennis te vergroten en relaties op te bouwen om mooie ervaringen te creëren voor deelnemers aan YCN-evenementen.”

Kirsten Niekolaas

“Ik werk nu ruim een jaar als adviseur bij Arcadis, waar ik werk in de projectbeheersing bij overheidsorganisaties, met name in de (grote) infrastructurele wereld. Ik heb een achtergrond in technische bedrijfskunde en vanuit hier was het een logische stap richting de (technische) advieswereld.”

“Ik ben daarnaast veel bezig met verbeter- en veranderopgaven en verdiep me ook graag meer in de wereld van organisatievraagstukken. Dit doe ik onder andere vanuit mijn rol in de ontwikkeling van het Strategie Advies-netwerk binnen Arcadis.”

“Ik kijk ernaar uit om in het bestuur van YCN veel toffe, leerzame, inspirerende én motiverende events neer te zetten. Onderlinge uitwisseling van kennis en ervaringen kan ik alleen maar aanmoedigen en ik ga hier de komende tijd met veel enthousiasme mee aan de slag.”

Frederique Uyterlinde

“Ik ben sinds 2018 werkzaam als onderzoeker en adviseur bij KWINK groep. Ik heb een achtergrond in zowel de psychologie als de bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Daarnaast heb ik een master in European governance. Bij KWINK groep voer ik uiteenlopende evaluaties en onderzoeken uit van beleid, wetgeving en publieke organisaties.”

“Als bestuurslid wil ik komend jaar graag meewerken aan het voortzetten en uitbreiden van de lezingen, workshops en trainingen die YCN aanbiedt. Verder zie ik het als een uitdaging om te onderzoeken welke nieuwe activiteiten het YCN kan opzetten. Samen met mijn medebestuurders hoop ik de huidige leden vast te houden en ook nieuwe leden te bereiken, om zo het netwerk van YCN verder uit te breiden en te bestendigen.”

Ruben van Twillert

“Ik werk sinds 2018 in het openbaar bestuur: eerst in de Tweede Kamer en nu namens adviesbureau Arlande als interim bestuursadviseur voor gemeenten. In mijn dagelijkse rol als bestuursadviseur combineer ik mijn kennis en interesse in psychologie, advisering en politiek.”

“Ik zie advisering echt als een vak en mede hierdoor wil ik aan de slag bij het Young Consulting Network om ons vak nog beter te maken.”