TwynstraGudde

Werken met TwynstraGudde betekent samen maatschappelijke transities werkend krijgen. Met advies, management en opleidingen helpen we mensen en organisaties bij duurzame maatschappelijke veranderingen. We weten wat er speelt én wat er op het spel staat: we staan voor vraagstukken die het hart en de toekomst van onze samenleving raken. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. 

De uitdagingen zijn groot, maar het blijft bij ons niet bij praten of balletjes opgooien. Onze kracht ligt in daadkracht. Met een analytische blik, diep inzicht in de materie en oog voor de relatie slagen we erin mensen en organisaties in beweging te krijgen en te verbinden. Daarbij volharden we in waar we al bijna 60 jaar goed in zijn: grote en complexe vraagstukken terugbrengen tot overzichtelijke proporties. We leven ons in, verkennen, analyseren, verhelderen, verbinden en ontwikkelen.

Als aanjager van verandering, hebben we bovendien een scherp gevoel voor de verhoudingen in bestuurlijk Nederland. Daardoor slagen we erin om boven de belangen en tussen de partijen te staan. We breken open wat in beton gegoten lijkt te zijn. Versnellen wat vast dreigt te lopen en brengen projecten tot een goed einde. Onze stip op de horizon? Een leefbare wereld, voor nu én straks. Samen met onze opdrachtgevers - en alle belanghebbenden daaromheen - werken we aan een samenleving die schoon, veilig, gezond en weerbaar is. Zo maken we blijvend impact op morgen.

Onze expertise

Bij TwynstraGudde werken mensen met zeer uiteenlopende expertises. We koppelen een brede kijk op samenwerkingskunde, project- en programmamanagement, veranderkunde en organisatiekunde aan specifieke kennis van een vakgebied of domein. Onze professionals staan nooit stil. We werken doorlopend aan onze ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. We vullen elkaar aan en dagen elkaar uit. Alles om Nederland verder te helpen. 

Duurzaamheid

Duurzaam opereren is al vele jaren een integraal onderdeel van onze manier van werken. We werken aan een samenleving die schoon, veilig, gezond en weerbaar is. Met advies, management en opleidingen helpen we mensen en organisaties bij duurzame maatschappelijke veranderingen. Daarnaast doen we er alles aan om onze eigen bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk te organiseren. Zo dragen we bij aan een leefbare wereld, voor nu én straks. 

Persoonlijke groei

TwynstraGudde helpt organisaties en mensen bij duurzame maatschappelijke veranderingen. Onze gemeenschappelijke drijfveer is een bijdrage te leveren aan een leefbare wereld, voor nu én straks. Persoonlijke groei is daarbij essentieel. De School of Impact van TwynstraGudde maakt dit mogelijk en brengt de combinatie van leren en ontwikkelen, kennis- en vakontwikkeling en leren in de praktijk bij elkaar. En vormt zo het kloppend hart van onze organisatie. Daar waar impactmakers gemaakt worden.

OchtendMensen

OchtendMensen is het jong talenten onderdeel van TwynstraGudde. Zij brengen vol enthousiasme beweging, met beide benen op de grond. Zij zetten resultaten neer binnen de grote maatschappelijke thema’s van nu en van de toekomst: zorg en gezondheid, energie en duurzaamheid en mobiliteit en ruimte. Als jonge professionals van TwynstraGudde werken zij in rollen als projectleider, project- of programmasecretaris en omgevingsmanager. Dit doen ze niet alleen in de ochtend en altijd met de energie van een nieuwe dag.

Aangesloten bij Cordence Worldwide

Wij zijn lid van Cordence Worldwide, een groep van onafhankelijke adviesbureaus uit de hele wereld met het vermogen om samen te denken en te werken. Wat we delen: een eigenzinnige visie op het adviesvak en onze specifieke kennis die van waarde is voor buitenlandse overheden en organisaties. Zoals bijvoorbeeld onze betrokkenheid bij deltaplannen in Bangladesh en Indonesië. Door onze gezamenlijke waarden, kennis en expertise te bundelen komen we tot vernieuwende en onderscheidende oplossingen. En helpen we om toekomstige ontwikkelingen voor te zijn.

Bekijk de onderstaande video om TwynstraGudde te leren kennen.

TwynstraGudde | Nieuws