Ecorys

Ecorys is een vooraanstaande, internationale onderzoeks- en adviesorganisatie die al meer dan 90 jaar succesvol werkt aan innovatieve oplossingen op het gebied van economische, ruimtelijke en sociale ontwikkeling. Wij leveren gedegen onderzoek en effectieve oplossingen voor publieke, private en not-for-profit opdrachtgevers. Onze experts staan voor persoonlijke service en denken op betrokken wijze mee met de klant.

Ecorys biedt op maat gesneden oplossingen, gebaseerd op gedegen onderzoek en brede, actuele marktkennis. Hierdoor plaatsen wij uitdagingen in de juiste context en bieden wij treffende totaaloplossingen. Zo geven wij invulling aan sound analysis, inspiring ideas.

Wij zijn actief op alle beleidsniveaus en werken wereldwijd aan oplossingen voor complexe markt-, beleids- en managementvraagstukken. In Nederland heeft Ecorys ca. 190 hooggekwalificeerde en betrokken professionals in dienst (wereldwijd zijn dit er circa 450). Wij zijn trots op onze ruim 90-jarige bedrijfsgeschiedenis, die in 1929 startte met de oprichting van het Nederlands Economisch Instituut (NEI).

Websites: www.ecorys.nl | www.ecorys.com

Ecorys | Nieuws