Ecorys | Werken bij

Ecorys Nederland heeft altijd ruimte voor hoog opgeleiden die zijn of haar talenten willen ontplooien en voor bewezen talenten die met inspirerende adviezen een bijdrage aan de maatschappij van morgen willen leveren. Wij werken in zowel binnen- als buitenland. Voor internationale opdrachten kan je ook op projectbasis aan de slag.

Wat wij bieden

Ecorys is een organisatie waar je interessant en uitdagend werk doet en waar je nooit ophoudt met leren. Wij hechten veel waarde aan kennismanagement en bieden ruime mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Maandelijks organiseren wij een netwerkborrel in ons eigen Lounge Area in onze Rotterdamse vestiging om ervaringen te delen en elkaar beter te leren kennen.

Arbeidsvoorwaarden
Ecorys biedt een concurrerend salaris en  moderne arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan  heldere groeipaden, voortdurende ontwikkeling, flexibele invulling van je werktijden, een variabel inkomen gebaseerd op bedrijfswinst, team- en individuele prestatie, mogelijkheid tot aankoop van certificaten van aandelen en werken in deeltijd en een  reiskostenvergoeding die gericht is op een minimale belasting voor het milieu.

Loopbaan & ontwikkeling via de Ecorys Academy
Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing staan hoog in ons vaandel. Wij bieden een breed werkgebied en ruime opleidingsfaciliteiten, die gericht zijn op persoonlijke groei.. Dit laatste wordt onder meer vormgegeven door directe begeleiding, coaching/mentoring en training & opleiding via onze eigen interne Ecorys Academy

Young Ecoryans netwerk
Het platform voor jonge medewerkers (Young Ecoryans), dat regelmatig informatieve bijeenkomsten organiseert om elkaar beter te leren kennen en kennis uit te wisselen. De Young Ecoryans worden periodiek gevraagd onze directie te adviseren over de toekomst en strategie van ons bedrijf.

Stage en afstuderen
Ben je op zoek naar een plek voor je stageplaats of ga je afstuderen? Ieder jaar werken bij Ecorys studenten aan allerlei projecten. Voor ons betekent dat nieuwe inzichten en een goede manier om contact te houden met de verschillende werkvelden binnen de universiteiten en met onze mogelijk toekomstige medewerkers. Heb je interesse in een leerzame afstudeerstage bij Ecorys? Reageer dan op de stage vacature.

Ecorys | Nieuws