Philip van Tienen in dienst getreden bij Move Beyond

01 juli 2015 Consultancy.nl

Philip van Tienen is als project- en verandermanager in dienst getreden bij Move Beyond. De voormalig Capgemini Consulting en EY adviseur maakt de overstap van KWD, waar hij de afgelopen zeven jaar werkzaam was op het gebied van project- en programmamanagement.

Van Tienen heeft ruime ervaring als lijn-, project- & interimmanager en management consultant. Na zijn afstuderen in 1987 werkte hij bij verschillende bedrijven en softwareleveranciers, waarbij zijn focus lag op het snijvlak van business en ICT. In 1998 trad Van Tienen in dienst bij EY, waar hij tot 2007 werkzaam bleef. In zijn laatste rol bekleedde hij de rol van Principal Consultant bij de Supply Chain Management praktijk van Capgemini Consulting (EY Consulting werd in 2000 door Capgemini overgenomen). Medio 2007 koos hij voor een nieuwe uitdaging: Van Tienen bleef de adviesbranche trouw en ging aan de slag bij KWD Resultaatmanagement, een specialist in (senior) project-, programma- en interim management.

Philip van Tienen en Arthur Verweij - Move Beyond

Gedurende zijn loopbaan was Van Tienen betrokken bij een veelvoud aan projecten op het gebied van pakketselecties en implementaties (ERP- en Warehouse Management-systemen) en supply chain optimalisatie. Hij heeft ruime ervaring bij groothandels en productiebedrijven en in verschillende branches, zoals automotive, metaal, luchtvaart, telecom en de energiemarkt. Tot zijn opdrachtenportefeuille behoren onder meer Ahrend, Daimler Chrysler, KLM, Interface, KPN, Telfort, AMC, Philips, Volker Rail en Brezan. “In mijn projecten ligt een belangrijke focus op uiteraard een goed ontwerp en een solide realisatie, maar vooral ook op het meekrijgen van de organisatie in het gebruik van de nieuwe oplossingen. Hierdoor worden immers echte successen behaald”, aldus Van Tienen.

Begin deze maand heeft Van Tienen KWD verruild voor Move Beyond. Arthur Verweij, algemeen directeur van het bureau, laat weten “verheugd” te zijn met de komst van Van Tienen en de ervaring die hij met zich meebrengt. “Wederom een veelbelovende uitbreiding op en toevoeging aan onze organisatie”, aldus Verweij, refererend aan de recente toevoegingen van Marc van Brunschot en Maarten van Hout, die beiden afgelopen maand in dienst zijn getreden bij het advieskantoor uit Geertruidenberg.

Move Beyond - Veranderkracht

Verweij zelf staat sinds begin 2011 aan het roer van Move Beyond, daarvoor gaf hij jarenlang leiding aan de consultancypraktijk van Ordina. Onder de vleugels van Verweij heeft Move Beyond een groei doorgemaakt, en ook voor de komende jaren is een ambitieus groeipad uitgestippeld.

Nieuws

Meer nieuws over