Ordina

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.900 medewerkers. Wij bedenken, bouwen en beheren ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.

Ordina is opgericht in 1973. Het aandeel is sinds 1987 genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Smallcap Index (AScX). In 2015 behaalde Ordina een omzet van €348 miljoen.

Wij geloven dat de toepassing van ICT een doorslaggevende rol kan spelen bij het oplossen van grote maatschappelijke vraagstukken en het beter laten functioneren van bedrijven. Zo kan ICT helpen een doorbraak te creëren bij het efficiënter maken van de overheid, het verlenen van betaalbare zorg, het garanderen van veilige internettransacties en het bewaken van een schoon milieu.

Wij willen innovatieve oplossingen bieden die mens, maatschappij en bedrijven daadwerkelijk verder helpen. Oplossingen die doen waarvoor ze bedoeld zijn en goed te beheren zijn. Samen met onze klanten willen we experimenteren met nieuwe technologieën. We hechten daarom veel waarde aan duurzame relaties met onze klanten en medewerkers, zodat we over de benodigde kennis beschikken om die context van de klant te doorgronden.

Ordina | Nieuws