Move Beyond stelt Rob Hoefnagel aan als algemeen directeur

31 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Move Beyond heeft de zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur afgerond. Met Rob Hoefnagel is “de perfecte kandidaat” aan boord gehaald.

De zoektocht werd eind vorig jaar afgetrapt toen algemeen directeur Arthur Verweij – die meer dan tien jaar leidinggaf aan Move Beyond – bekendmaakte het stokje over te willen dragen. Verweij blijft als aandeelhouder nauw betrokken bij het project- en interim managementbureau.

“Ik ben ontzettend blij met Rob Hoefnagel als opvolger”, aldus Verweij. “Hij is de perfecte kandidaat om Move Beyond verder te brengen in ons doel marktleider te worden in project- en changemanagement.”

Rob Hoefnagel, Algemeen Directeur, Move Beyond

De 38-jarige Hoefnagel gaf de afgelopen jaren leiding aan de businessunit Business Analytics bij Axians. In deze rol was hij eindverantwoordelijk voor een team van zestig man en de ontwikkeling en implementatie van business en artificial intelligence. Eerder bij Axians was Hoefnagel verantwoordelijk voor de oprichting van de sub-labels Axians Start-up en Axians Urban Science in Amsterdam.

Na zijn carrière te zijn begonnen bij business intelligence-bedrijf Eniac (in de tijd dat datagedreven werken nog in de kinderschoenen stond), werkte hij vervolgens voor Imtech ICT en een tijdje als ondernemer en zelfstandig consultant.

“Rob heeft de ervaring en kennis om onze organisatie in de komende jaren naar een volgend niveau te tillen. Hij weet waar de behoefte in de markt ligt en hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Daarnaast past Rob met zijn open en no-nonsense houding en zijn passie om impact te maken bij ons bedrijf, waar deze eigenschappen hoog in het vaandel staan”, aldus Verweij.

“Move Beyond geeft mij de kans om mijn ambities als ondernemer maar ook als eindverantwoordelijke te realiseren”, laat Hoefnagel weten in reactie op zijn aanstelling.

Met ruim 80 collega’s, werkzaam vanuit vestigingen in Oosterhout en Hilversum, behoort Move Beyond vandaag de dag al tot de grotere bureaus gespecialiseerd in project- en verandermanagement. Maar de ambities reiken hoger. Hoefnagel heeft de taak gekregen om het team verder uit te bouwen, de positie en bekendheid in de markt te verstevigen en nieuwe proposities te ontwikkelen.

Hoefnagel: “Onze klanten hebben ambities en staan voor grote strategische veranderingen. Waar de strategie voor de realisatie helder op papier staat, zit de uitdaging vaak in de executie. Wij zijn bij deze vraagstukken de juiste partner voor onze klanten om de strategie uit te voeren.”

“Onze diepe kennis van sectoren (vooral in de productie-, handel- en retailsector), expertise in thema’s als informatietechnologie en supply chain, in combinatie met de cultuur in onze organisatie, maken dat we een unieke propositie hebben.”

“Bij Move Beyond zijn we pas tevreden als onze klanten terugkijken op een verrassend prettige samenwerking. En wanneer ze verder zijn gekomen dan ze zelf voor mogelijk hielden.”