Twee nieuwe verandermanagers voor Move Beyond

12 juni 2015 Consultancy.nl

Move Beyond, een specialist in project- en verandermanagement, heeft de gelederen versterkt met twee nieuwe ervaren adviseurs: Marc van Brunschot en Maarten van Hout. Zowel Van Brunschot als Van Hout gaan als project- en verandermanager aan de slag.

Maarten van Hout (39) heeft brede ervaring opgedaan als ERP business consultant en projectmanager bij een groot aantal opdrachtgevers binnen diverse branches. De afgelopen vier jaar werkte hij voor myBrand, een SAP-dienstverlener met zo’n 150 consultants in dienst. Voor myBrand was Van Hout met name actief in de retailsector. Daarvoor werkte hij bijna 10 jaar voor branchegenoten Accenture en Capgemini, waar hij ruime ervaring opdeed in het besturen van ERP-implementaties en de bijbehorende organisatorische veranderingen.

“Naast een hands-on manager is Maarten een sterk analyticus. Hij combineert proceskennis en -inhoud met het juiste oog voor verbinding op de werkvloer”, aldus Arthur Verweij, algemeen directeur van Move Beyond.

Maarten van Hout, Marc van Brunschot en Arthur Verweij - Move Beyond

Marc van Brunschot heeft meer dan 10 jaar ervaring in projectmanagement en consultancy. Hiervoor werkte hij als Manager Logistics Control bij the Greenery. In die rol was hij verantwoordelijk voor de logistieke optimalisatie van de bedrijfsvoering, ook was hij betrokken bij diverse verbetertrajecten. Tussen 2004 en 2011 werkte Van Brunschot voor supply chain specialist Groenewout en vervolgens Celerant Consulting (tegenwoordig Hitachi Consulting). Op projectbasis vervulde hij uiteenlopende rollen (programma manager, LEAN projectmanager, consultant en SCM ingenieur) bij onder andere Shell, Philips, Cargill, KLM en Corelio. Zijn projectervaring strekt zich uit van onder meer Lean-implementaties in productie & logistiek en het opzetten van supply chain optimalisaties tot het realiseren van totale organisatieveranderingen met focus op proces en mens.

“Marc brengt ervaring met zich mee in het standaardiseren van project- en logistieke omgevingen en in het inrichten van ketensamenwerking. Bovendien heeft hij brede ervaring opgedaan binnen de supply chain met als focus Lean, operational excellence en vers logistiek in diverse productie- en logistieke omgevingen”, zegt Verweij.

Nieuws

Meer nieuws over