Capgemini Invent

Als het digitale innovatie-, ontwerp- en transformatiemerk van de Capgemini Group stelt Capgemini Invent CxO's in staat om de toekomst van hun bedrijf te visualiseren en vorm te geven.

Wereldwijd gevestigd in meer dan 36 kantoren en 37 creatieve studio's, bestaat Capgemini Invent uit een sterk team van 10.000+ strategen, datawetenschappers, product- en ervaringsontwerpers, merkexperts en technologen die nieuwe digitale diensten, producten, ervaringen en bedrijfsmodellen ontwikkelen voor duurzame groei. 

Capgemini Invent is een integraal onderdeel van Capgemini, een wereldleider in het samenwerken met bedrijven om hun organisatie te transformeren en te managen door gebruik te maken van de kracht van technologie. Capgemini Group laat zich elke dag leiden door haar doel om menselijke energie te ontketenen door middel van technologie voor een inclusieve en duurzame toekomst. Het is een verantwoorde en diverse organisatie van 270.000 medewerkers in bijna 50 landen. Met haar sterke 50-jarige geschiedenis en diepgaande branche-expertise, wordt Capgemini door haar klanten toevertrouwd om de volledige breedte van hun zakelijke behoeften aan te pakken, van strategie en ontwerp tot operaties, gevoed door de snel evoluerende en innovatieve wereld van cloud, data, AI, connectiviteit, software, digitale engineering en platforms. Capgemini Group rapporteerde in 2020 een wereldwijde omzet van € 16 miljard. 

Naast het benutten van de bredere mogelijkheden van Invent, heeft frog nu de creatieve ontwerp- en klantervaringexpertise van Idean, Fahrenheit 212 en June21 volledig geïntegreerd.

Onze Competenties:

Capgemini Invent combineert de strategische, technologische en creatieve competenties met onze kennis op het gebied van data en diepgewortelde sector expertise om organisaties te helpen met de transformatie van ideeën naar prototypes en schaalbare praktische oplossingen in de vorm van nieuwe producten, diensten en bedrijfsmodellen. We hebben binnen Management Consulting onder andere de volgende kennisgebieden waarbinnen je als consultant aan de slag gaat: 

  • frog Innnovation, Strategy & Design: om een beeld te krijgen bij veranderingen binnen de organisatie en om toekomstige producten, services en businessmodellen te bedenken, ontwerpen en ontwikkelen.
  • frog Customer Transformation: om bedrijven te helpen bij elke klantinteractie op waarde te sturen; zodat zij klantrelaties verbeteren en zo business transformatie stimuleren.
  • Intelligent & Sustainable Operations: helpt om smart activiteiten te creëren door de supply chain, asset management en operationele processen opnieuw uit te vinden om zo uiteindelijk de productiviteit te verhogen en de time-to-market te verkorten.
  • Corporate Experience: stimuleert en faciliteert duurzame groei voor onze klanten middels de uitwerking en vertaling van business- en functiestrategieën in datagedreven organisatiemodellen, procesmodellen en de benodigde capabilities.
  • Workforce & Organization: om bedrijven te ondersteunen bij hun succesvolle transformatie en voor te bereiden op de toekomst door de cultuur, personeelsbezetting en vaardigheden in het leven te roepen, die nodig zijn voor zakelijk succes in het digitale tijdperk.
  • Business Technology: om samen met onze klanten de mogelijkheden van opkomende technologieën te benutten door oplossingen op maat te creëren voor elke type business en sector.
  • Enterprise Data & Analytics: maakt gebruik van geavanceerde data-analyse, artificial intelligence (AI) en automation technologieën om een financiële voorsprong te bereiken en strategische en real-time bedrijfsbeslissingen mogelijk te maken.

Daarbij zijn we actief in deze expertisegebieden en marktsectoren.

Capgemini Invent | Nieuws