Capgemini Invent

Capgemini Invent is de nieuwste tak van de Capgemini Groep. Capgemini Invent is een global business line gespecialiseerd in management consulting, digitale innovatie en transformatie. Ons multidisciplinaire team helpt business leiders nieuwe bronnen van waardecreatie voor hun bedrijf te vinden. Wij versnellen de transformatie van ideeën naar prototypes en schaalbare, praktische oplossingen, met als resultaat een gecoördineerde aanpak van transformatie, die bedrijven in staat stelt de producten, diensten, klantervaringen en bedrijfsmodellen van de toekomst te creëren.

Met Capgemini Invent verenigt de Capgemini Groep onder één merk de multidisciplinaire kracht van haar management consulting tak, Capgemini Consulting, en de expertise in technologie en datascience van de Group met Altran, LiquidHub, Fahrenheit 212, drie creatieve bureaus: Idean, Adaptive Lab en Backelite.

De global business line bestaat uit een team van ruim 6.000 medewerkers, gevestigd in meer dan 30 kantoren en in 10 creatieve studio’s over de wereld. Het is de merkbelofte van Capgemini Invent om klanten een end-to-end benadering te bieden die hen in staat stelt digitale leiders te worden. Dit doet Capgemini Invent door het bedenken en vormgeven van een digitale transformatie strategie en tastbare digitale oplossingen in de vorm van prototypes. Tegelijkertijd bepaalt Capgemini Invent de route voor het opschalen en monitoren door de expertise van de Capgemini Group te benutten. Zo helpt Capgemini Invent haar klanten om relevant te blijven en concurrentie voor te blijven.

Onze Competenties:

Capgemini Invent combineert de strategische, technologische en creatieve competenties met onze kennis op het gebied van data en diepgewortelde sector expertise om organisaties te helpen met de transformatie van ideeën naar prototypes en schaalbare praktische oplossingen in de vorm van nieuwe producten, diensten en bedrijfsmodellen. Om dit te bereiken heeft onze nieuwe globale business line zes geïntegreerde competenties:

  • Innovation and Strategy: om een beeld te krijgen bij veranderingen binnen de organisatie en om toekomstige producten, services en businessmodellen te bedenken, ontwerpen en ontwikkelen.
  • Brand & Experience: om bedrijven te helpen bij elke klantinteractie op waarde te sturen; zodat zij klantrelaties verbeteren en zo business transformatie stimuleren.
  • Future of Technology: om samen met onze klanten de mogelijkheden van opkomende technologieën te benutten door oplossingen op maat te creëren voor elke type business en sector.
  • Insight Driven Enterprise: maakt gebruik van geavanceerde data-analyse, artificial intelligence (AI) en automation technologieën om een financiële voorsprong te bereiken en strategische en real-time bedrijfsbeslissingen mogelijk te maken.
  • Operations Transformation: helpt om smart activiteiten te creëren door de supply chain, asset management en operationele processen opnieuw uit te vinden om zo uiteindelijk de productiviteit te verhogen en de time-to-market te verkorten.
  • People and Organization: om bedrijven te ondersteunen bij hun succesvolle transformatie en voor te bereiden op de toekomst door de cultuur, personeelsbezetting en vaardigheden in het leven te roepen, die nodig zijn voor zakelijk succes in het digitale tijdperk.

Daarbij zijn we actief in deze expertisegebieden en marktsectoren.

Capgemini Invent | Nieuws