Capgemini Invent | Werken bij

Capgemini Invent is op zoek naar authentieke collega’s met passie voor het consultancyvak, die veel belang hechten aan continue professionele ontwikkeling. Je vindt het een uitdaging om met een multidisciplinair team een duurzame transformatie te realiseren, zowel samen met de klant als samen met collega’s. Je bent een serieuze, gespecialiseerde gesprekspartner en daarnaast een allrounder; je weet zowel commercieel als vanuit je expertise op zeer natuurlijke wijze in te springen op de wensen van de klant. Initiatief en ondernemerschap zijn voor jou belangrijke kwaliteiten.

Ontwikkel je kracht

Bij Capgemini Invent wordt je gedrevenheid beloond; er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We staan bekend om onze op maat gemaakte groeipaden, onze individuele begeleiding door counselors en onze trainingen zowel on-the-job als op onze Capgemini University in Parijs. Bij Capgemini hechten we waarde aan proactiviteit en de vrijheid van het individu.

Work-life balance

Het consultancyvak is turbulent en van tijd tot tijd intensief. We hebben daarom veel aandacht voor Het Nieuwe Werken. We bieden de mogelijkheid om thuis te werken, flexibel je uren in te richten en gebruik te maken van de nieuwste tooling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende consultancy job met interessante opdrachten en professionele collega’s? Kijk voor meer informatie op www.werkenbijcapgemini.nl.

Capgemini Invent | Nieuws