EY

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.

Building a better working world

We zijn er trots op dat mensen centraal staan in onze cultuur, maar daarmee willen we niet volstaan. Onze mensen vertellen ons dat EY vanwege zijn cultuur van mondiale teams en aandacht voor building a better working world een geweldige omgeving biedt om hun loopbaan vorm te geven.

Onze cliënten vertellen ons dat we de laatste jaren effectiever zijn geworden met onze teams, het opbouwen van relaties en het beschikbaar stellen van hoogwaardige medewerkers.

Ons doel is overal ter wereld een op mensen gerichte cultuur te creëren die maatgevend is. Door een cultuur te scheppen die uitstekende mensen aantrekt en behoudt, en hen helpt zich te ontplooien, kunnen we onze cliënten beter van dienst zijn.

Wij investeren in drie elementen die wezenlijk zijn voor onze cultuur, en die helpen bij wat belangrijk is voor onze cliënten en onze mensen:

Inclusiviteit - Het werven van uitstekende mensen is slechts het begin. Inclusiviteit betekent ervoor zorgen dat ieders stem wordt gehoord en gewaardeerd. Dat is niet alleen goed om de beste mensen aan te trekken en te behouden, maar leidt ook tot betere antwoorden voor onze cliënten en onze organisatie.

Ontwikkeling - Onze benadering van ontwikkeling houdt in dat we de opleiding, ervaringen en begeleiding bieden die al onze mensen nodig hebben om hun carrière te verrijken en cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn, en dat we aanvullende programma's verzorgen voor de huidige en toekomstige leiders van onze organisatie.

Betrokkenheid - We willen dat al onze mensen inspiratie vinden in hun werk en collega's, en zich op hun gemak voelen in een organisatie die hun de flexibiliteit biedt om hun professionele en persoonlijke doelen te halen. We zorgen op talrijke manieren voor betrokkenheid van onze mensen, van het selecteren van de juiste mensen om leiding te geven aan belangrijke veranderingen tot het tonen van belangstelling voor onze mensen als individuen en ze bedanken als ze hun werk goed hebben gedaan.

Connect with us:

EY Email Alerts: https://www.ey.com/nl_be/alerts
EY nieuwsbrief: https://info.ey.com/EditorsPicksNewsletter.html
EY Social Media: FacebookLinkedIn of Twitter, of bekijk ons YouTube-kanaal.
EY Webcasts: https://www.ey.com/nl_nl/webcasts

EY | Nieuws