Veranderspecialist Move Beyond lanceert nieuwe website

16 januari 2015 Consultancy.nl

Na maanden van voorbereiding heeft veranderspecialist Move Beyond hun nieuwe website gelanceerd. De nieuwe interactieve website zorgt voor een krachtigere positionering van het bureau en is bovendien responsive, helder vormgegeven en gekoppeld aan social media. “Een frisse site, die meegaat met zijn tijd,” stelt Arthur Verweij, algemeen directeur van het bureau.

Nieuwe website
Anno 2015 zien steeds meer consultancybureaus in dat hun website een essentiële rol speelt in hun communicatie richting bezoekers – met name opdrachtgevers. Vorig jaar besloten daarom diverse adviesbureaus hun website, huisstijl of positionering te vernieuwen. Ieder bureau had daarbij zijn eigen specifieke motivatie. Zo wilde IG&H Consulting & Interim zich medio 2014 vooral onderscheiden met hun nieuwe website, en gaf als reden: “het doorbreken van de saaiheid van typische consulting websites”. En vorig jaar lanceerde adviesbureau Morgens - in het kader van hun doorgevoerde rebranding – een nieuwe website. En ook First Consulting lanceerde vorig jaar een nieuwe huisstijl en logo, die hun flinke groeiambities weerspiegelde. 

Movebeyond.nl

Move Beyond
Nu is het de beurt aan Move Beyond, een specialist op het gebied van strategie-implementatie en verandermanagementbureau, dat onlangs een nieuwe website in de lucht bracht.

Arthur Verweij, algemeen directeur van het bureau, over de nieuwe website: “De nieuwe site laat beter zien wie we zijn en waar we voor staan. Move Beyond gelooft in continu veranderen en veranderkracht. We hadden steeds sterker de behoefte om dat ook op onze website krachtiger naar voren te laten komen. Dat bleek en mooie aanleiding tot het opzetten van een nieuwe frisse site die meegaat met zijn tijd. Want er veranderde nogal wat de afgelopen jaren in de ontwikkelingen van websites. Deze nieuwe website sluit prima aan op onze dienstverlening en op onze organisatie van nu.”

Volgens Move Beyond is de nieuwe website op diverse punten een verbetering ten opzichte van de vorige versie. Zo is de site responsive, beter afgestemd op mobiel en tablet gebruikers. Hierdoor kunnen bezoekers de site niet alleen op de pc/laptop bekijken, maar ook als zij onderweg zijn. Daarnaast is de vormgevimg vooruit gegaan: de site is “handzaam, logisch ingedeeld en prettig om doorheen te “lopen” en lezen” stelt het bureau. 

Move Beyond Testimonial

Het opdrachtenoverzicht van Move Beyond is uitgebreid met nieuw gerealiseerde opdrachten van verschillende opdrachtgevers. Tot slot is een blog gelanceerd, waarin adviseurs relevante onderwerpen bespreken, hun expertise delen, tips geven, en de dialoog opzoeken.

Verdere optimalisatie van de website
Volgens Move Beyond is “een website nooit af”, en zal het bureau deze blijven optimaliseren, zodat bezoekers nog beter vinden waarnaar zij op zoek zijn. Daarbij geeft het bureau aan dat suggesties van bezoekers – om de website nog beter te maken – meer dan welkom zijn.

Nieuws

Meer nieuws over