IG&H lanceert nieuwe site ter ere van 25 jarig bestaan

04 april 2014 Consultancy.nl

IG&H Consulting & Interim heeft een gloednieuwe website gelanceerd. Het nieuwe online platform valt samen met het 25 jarig bestaan van het Utrechtse advieskantoor, die afgelopen jaar werd gevierd.

In lijn met het toenemende belang van online en social media besloot IG&H Consulting afgelopen jaar om de website te verversen. Belangrijkste doelstelling: het doorbreken van de saaiheid van typische consulting websites, aldus Joyce Verburg, Marketing Manager bij het adviesbureau. “Op consultancy websites regeren inhoud en pretenties. Wij wilden ons daarin, net als ons kantoor, in onderscheiden” zegt Verburg tegenover Consultancy.nl. Daarnaast wilde IG&H ervoor zorgen dat uitingen en de look-and-feel van de nieuwe website beter zou aansluiten bij het DNA van IG&H Consulting, namelijk transparant, toegankelijk en persoonlijk.

Na maanden van werkzaamheden is de nieuwe website inmiddels een feit en het resultaat mag er zijn. De nieuwe website straalt op frisse eigentijdse manier en geeft ten opzichte van de vorige variant een veel moderne visitekaartje af aan studenten, adviseurs en (potentiële) opdrachtgevers.

IG&H Website

Rubrieken

Op de nieuwe site kunnen klanten terecht voor branche-specifieke informatie en een overzicht van client-cases. In de ‘Werken bij’ rubriek kunnen sollicitanten uitgebreide informatie vinden over de werkzaamheden, opdrachten en cultuur van IG&H. Aan de hand van persoonlijke profielen van werknemers krijgen ze ook goed beeld van de mens achter het bedrijf. Tot slot biedt de rubriek ‘Nieuws’ een overzicht van persberichten, cases en IG&H in de media.

IG&H Consulting Kantoor

IG&H Consulting is in 1988 opgericht door Jan van Hasenbroek en Kees van der Geer. In de afgelopen 2,5 decennia heeft het advieskantoor een sterke track record opgebouwd, vooral in de sectoren Financial Services, Health en Retail. IG&H heeft zo’n 150 consultants in dienst werkzaam vanuit het kantoor in Utrecht. Afgelopen jaar werd het bureau nog door het NRC verkozen tot een van de top 20 werkgevers van Nederland.

Nieuws

Meer nieuws over