Nieuwe website voor Leids managementbureau Morgens

07 mei 2014 Consultancy.nl

Morgens, een boutique managementbureau gespecialiseerd in proces- en verandermanagement, heeft een nieuwe website gelanceerd. Met de nieuwe site is de rebranding van het Leidse bureau – recent werd DOC Advies omgedoopt tot Morgens – afgerond.

Na 13 jaar actief te zijn geweest onder de naam DOC Advies besloot het partnerteam eind vorig jaar dat het tijd was voor een verandering. “Als bureau zijn wij de afgelopen jaren sterk veranderd. We doen andersoortige opdrachten, zijn veel meer bezig met het begeleiden van organisatietransitie. Het echte advieswerk doen wij nauwelijks meer. Bij deze ontwikkelingen past een nieuwe naam,” vertelde Frank van Berkel, mede-oprichter van Morgens, destijds aan Consultancy.nl. 

De website van Morgens

Op 16 december was het zover, de nieuwe naam ‘Morgens’ werd formeel in gebruik genomen. Na een aantal maanden met een tijdelijke site in de lucht te zijn geweest is afgelopen week ook de nieuwe site gelanceerd. Naast de nieuwe site valt ook op dat de stijl en vormgeving compleet ververst is. “Bij onze nieuwe naam hoort ook een andere stijl. Wij gaan ons anders presenteren dan de andere adviesbureaus, met een vooruitstrevende site. Wij willen wat meer van onszelf laten zien,” aldus Van Berkel. Bovendien geeft de partner aan dat Morgens zijn online activiteiten verder gaat intensiveren. Zo is een online magazine (‘Morgens Magazine’) gelanceerd en zal meer dan voorheen social media worden ingezet.

Morgens - Team

Het huidige team van adviesbureau Morgens.

Vooruitgangskracht
Centrale thema van de nieuwe aanpak van Morgens is ‘Vooruitgangskracht’, gebaseerd op de gedachte dat het van strategisch belang is voor organisaties om zich continu te verbeteren. “Het gaat ons erom dat klanten dat verbeteren zelf gaan doen. Daar is ‘Vooruitgangskracht’ voor nodig,” aldus Van Berkel. “Wij helpen organisaties met het slagvaardiger maken van hun bedrijfsvoering, met als uiteindelijke doel om morgen sterker te zijn dan vandaag. Dit noemen we Vooruitgangskracht”.

Nieuws

Meer nieuws over