DOC Advies wijzigt bedrijfsnaam en verhuist naar Leiden

12 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Er breken grote tijden aan voor DOC Advies. In een speciale aankondiging laat het boutique adviesbureau weten dat het op het punt staat om een naamswijziging door te voeren. Op maandag 16 december is het zover, dan wordt de nieuwe naam bekend gemaakt. Tegelijkertijd verhuist het consultancybureau van het bestaande onderkomen in Roelofarendsveen naar Leiden.

DOC Advies is medio 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. Elstgeest had daarvoor jarenlange managementervaring in diverse leidinggevende functies, Van Berkel had ruime ervaring opgedaan als consultant bij onder andere MSR Consulting Group en PNO Consultants. De oprichters kozen voor de naam DOC (Drivers Of Change) Advies omdat het staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. Eind 2006 werd het partnerteam uitgebreid met een derde partner: Bas Wijnen, die afkomstig was van TNT.

DOC Advies - Was het maar pas morgen

In de periode 2007 - heden is DOC Advies uitgegroeid tot een managementbureau met zo’n 15 adviseurs. Onlangs werd het team nog versterkt met twee nieuwe adviseurs: Julien Sterk en Nadine Keunen. Het adviesbureau helpt opdrachtgevers met onder meer lean, programmamanagement, procesoptimalisatie en coaching vraagstukken.

Van advies-bedrijf naar doe-bedrijf

Hoewel DOC Advies weinig loslaat over de nieuwe plannen, geeft het wel de achtergrond van de naamsverandering aan: “Onze klanten zeiden steeds vaker dat ze ons geen adviesbureau vinden. Eerder een doe-bedrijf, met medewerkers die ondersteunen om organisaties fitter te maken”. Het nieuwe adres van DOC Advies is in ieder geval al wel bekend: Kanaalpark 140, 2321 JV Leiden.