Adviesbureau DOC Advies viert 10-jarig jubileum

04 november 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

DOC Advies, specialist op het gebied van proces- en verandermanagement, viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. De bijzondere mijlpaal is eind september gevierd tijdens een feestelijke avond met medewerkers, alumni en klanten in de Westergasfabriek in Amsterdam. Aan het einde van de avond ontvingen de partners van het adviesbureau een boek met daarin de historie van 10 jaar DOC Advies.

Een overzicht van de historie van DOC Advies:

2001: oprichting
DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. Voor de start van DOC Advies was Mark leidinggevende in diverse functies, Frank had ruime ervaring opgedaan als consultant bij o.a. MSR Consulting Group en PNO Consultants. De oprichters kozen voor de naam DOC (Drivers Of Change) Advies omdat het staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt.

2006: nieuwe partner
Eind 2006 is Bas Wijnen, afkomstig van TNT, als derde partner van DOC Advies toegetreden.

2007 - heden: meer dan 20 adviseurs en nieuwe diensten
In de periode 2007 - heden is DOC Advies uitgegroeid tot een consultancykantoor met meer dan 20 adviseurs. Ook is het dienstenpakket verbreed. Naast de oorspronkelijke focus op project- en programmamanagement en procesoptimalisatie, biedt het adviesbureau inmiddels ook diensten op het gebied van Performance Management en Coaching en Teamontwikkeling. Sinds juni 2008 richt DOC Advies zich ook op de zorgmarkt.