DOC Advies lanceert Het Nieuwe Werken App

03 oktober 2012 Consultancy.nl

DOC Advies, een adviesbureau gespecialiseerd in proces- en verandermanagement, heeft een ‘Het Nieuwe Werken’ App gelanceerd. De app biedt organisaties inzicht in de verandering in de manier van werken en in het gedrag van medewerkers die Het Nieuwe Werken (HNW) vraagt. Ook geeft de Het Nieuwe Werken App weer hoe je deze verandering kan realiseren.
 
HNW aanpak
In de app presenteert DOC Advies de aanpak die het adviesbureau gebruikt om Het Nieuwe Werken te implementeren. De aanpak is gebaseerd op zowel organisatiebrede interventies als persoonlijke interventies. Vijf thema’s staan centraal: Flexwerken, Sociale cohesie, Digitaal (samen)werken, Leidinggeven & sturen op afstand en Persoonlijk leiderschap.

DOC Advies - Het Nieuwe Werken
 
Maatwerk
DOC Advies benadrukt het belang van maatwerk tijdens een HNW implementatie: “De invulling van Het Nieuwe Werken is voor elke organisatie en ieder team anders en vereist daarom maatwerk. Met de app zien opdrachtgevers de teamgerichte aanpak die onze consultants hanteren om teams en leidinggevenden in de verandering  te begeleiden” aldus Björn Henselmans.
 
HNW Scan
De app bevat ook een ‘HNW scan’, een tool waarmee de bereidheid voor HNW in kaart kan worden gebracht. “Na het invullen van 5 vragen krijgen deelnemers een overzicht van de readiness binnen een organisatie” zegt Björn Henselmans.
 
Klik hier om de Het Nieuwe Werken App te bekijken!

Nieuws

Meer nieuws over