Twee DOC Advies consultants behalen MDI certificering

19 juli 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Opnieuw heeft DOC Advies twee consultants, Naomi Radewalt en Koos van Santen, die onlangs hun MDI certificering hebben behaald. De adviseurs, die zich ‘gecertificeerd MDI-Consultant’ kunnen noemen, zijn bevoegd om de Gedragsanalyse (GA) en de Werkgerelateerde Drijfveren Analyse (WDA) af te nemen en te bespreken.

DOC Advies past MDI in veel van haar projecten toe. Het adviesbureau zet regelmatig MDI-profielen in bij individuele vragen van klanten zoals: ‘Hoe kan ik beter omgaan met conflicten?’ of ‘Hoe kan ik nieuwe medewerkers beter begeleiden?’. Ook bij teamvragen zijn MDI-profielen een waardevol instrument, zoals: Hoe kunnen we in het team beter samenwerken?’ of ‘Hoe kunnen we meer een team worden en effectiever worden?’.

Over MDI
MDI is gebaseerd op de filosofie dat mensen in hun werkomgeving doorgaans het meest succesvol zijn als ze mogen doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Dat is bevredigend voor het individu en lonend voor de organisatie. De mate waarin medewerkers plezier hebben in hun werk, hangt nauw samen met de aansluiting van werkzaamheden op hun drijfveren en gedrag. De vraag is: hoe breng je die aansluiting tot stand? De MDI-analyse geeft op een snelle en effectieve manier inzicht in gedrag en drijfveren van individuen en teams.