Julien Sterk en Nadine Keunen gestart bij DOC Advies

24 oktober 2013 Consultancy.nl

DOC Advies heeft in september het adviesteam uitgebreid met twee nieuwe adviseurs. Julien Sterk is begonnen als Principal Consultant en Nadine Keunen is gestart als Junior Consultant.

Nadine Keunen (1990) heeft Beleid en Management in de Gezondheidszorg (BMG) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd. Door middel van stages, bijbaantjes en vrijwilligerswerk heeft ze reeds kennis gemaakt met verschillende zorginstellingen. Voor haar scriptie heeft ze bij zorginstelling Laurens in Rotterdam kwalitatief en kwantitatief onderzoek gedaan naar de factoren die variatie in ligduur van geriatrische revalidanten veroorzaken. Na het afronden van de Master Zorgmanagement is Keunen begonnen als Junior Consultant Zorg bij het consultancybureau uit Roelofarendsveen.

Julien Sterk en Nadine Keunen - DOC Advies

Julien Sterk (1970) is na het afronden van zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 1996 zijn loopbaan gestart bij Gyata Management Consulting, een Rotterdams middelgroot adviesbureau dat in 2002 werd overgenomen door Altran. Na Altran bleef Sterk nog zo’n 3 jaar actief in de adviesbranche, eerst bij Twynstra Gudde en vervolgens als intern adviseur de consultancyafdeling van Kiwa. Tussen 2005 en begin 2011 werkte hij circa 6 jaar in de financiële dienstverlening, bij AEGON en Achmea. Medio 2011 besloot hij om een eigen adviesbureau op te richten gespecialiseerd in onder meer lean, project- en verandermanagement. Per begin september is de Lean Six Sigma master Blackbelt adviseur begonnen als Principal Consultant bij DOC Advies.

Naast zijn werkzaamheden als adviseur is Sterk ook docent voor LEArN (Lean Education And research Network), een samenwerkingsverband tussen Achmea, ABN AMRO, McKinsey en Nyenrode.

Nieuws

Meer nieuws over