McKinsey & Company

Kom werken bij McKinsey & Company Amsterdam en maak het verschil

Bij McKinsey bedenk je manieren om grote veranderingen mogelijk te maken. Voor bedrijven, overheidsinstellingen en non-profits. Je houdt je bezig met de overgang naar duurzame technologieën, de economische transitie van Afrika, overnames, de toekomst van onderwijs, gezondheidszorg, of de financiële sector. En met al die andere thema’s waar je als adviseur van 90 van de 100 grootste bedrijven ter wereld over geraadpleegd wordt.

Haal het beste uit jezelf
Je kunt bij McKinsey snel groeien. Je krijgt de kans je grenzen te verleggen (ook letterlijk, McKinsey heeft 130+ kantoren in 65+ landen). Misschien ben je verantwoordelijk voor een deel van een nieuwe digitale strategie, geef je meteen in je eerste week een presentatie aan het bestuur van een cliënt, of stort je je in een project in een voor jou onbekende sector. 

Doe het samen
Welke uitdaging je ook tegenkomt, je staat er nooit alleen voor. Vanaf dag één ben je volwaardig lid van een team van bijzondere collega’s. Ons kantoor kent een cultuur van elkaar vooruit helpen en coachen. Groei is meer dan het aanleren van kennis en vaardigheden. Je kunt daarom je werk zo indelen dat er ruimte blijft voor de mensen en interesses die voor jou belangrijk zijn.

Wie zoeken we?

Succesvolle kandidaten onderscheiden zich doordat zij uitstekende studieresultaten koppelen aan een breed ontwikkelde persoonlijkheid. Het zijn teamspelers met een uitzonderlijk probleemoplossend vermogen en de drive om resultaten neer te zetten. 

We zoeken dus exceptioneel talent, ongeacht de precieze studieachtergrond. Onze consultants komen uit alle richtingen, van geschiedenis tot natuurkunde, van bouwkunde tot politicologie.

Je gaat bij ons in principe over de volle breedte werken als generalist. Daarnaast kun je als je een grote interesse hebt voor de toepassing van technologie in het bedrijfsleven solliciteren bij onze Digital McKinsey practice.

We willen graag kennis met je maken

Tijdens de laatste fase van je studie zijn er mogelijkheden om McKinsey te leren kennen. Je kunt bijvoorbeeld als Fellow Intern tien weken lang ontdekken of McKinsey bij jou past. Je draait tijdens deze stage volwaardig mee op een project bij een klant, met volop begeleiding van je team. Ook kun je met ons kennismaken tijdens een van de events die we organiseren. Mocht je nu al nieuwsgierig zijn naar de mensen die bij ons werken, kijk dan op www.mckinsey.nl.

Vragen? Mail naar ams-recruiting@mckinsey.com

McKinsey & Company.
Don’t just come to work. Come to change.

McKinsey & Company | Nieuws