MSR Consulting Group

MSR Consulting Group is een toonaangevend adviesbureau met ruim 20 jaar ervaring in de Automobielsector. Met een geïntegreerde dienstverlening werken we aan meer winstgevendheid en een sterkere concurrentiepositie voor onze klanten. MSR helpt bedrijven met meer succes te ondernemen. Door onze kennis en jarenlange ervaring, weten we waar en op welke manier de meeste waarde kan worden behaald. Met heldere analyses en bewezen programma’s bieden we een objectief en praktisch perspectief voor alle uitdagingen in uw branche.

We zijn gespecialiseerd in concrete en structurele verbeteringen en staan gerenommeerde bedrijven deskundig terzijde met marktonderzoek, conceptontwikkeling, implementatie, verandermanagement, coaching, training en daadkracht.

Onze consultants zijn door de wol geverfd. Professioneel, enthousiast en innovatief, en voor alles gericht op resultaat. Met bewezen concepten en innovatieve instrumenten bedenken ze oplossingen voor de meest uitdagende problemen. En daarbij ligt de lat onveranderd hoog. Elk advies moet resulteren in een aantoonbare prestatieverbetering voor onze klanten.

De dienstverlening van MSR Consulting Group steunt op vier pijlers:

Value for Money

Met onze opdrachtgevers spreken wij concrete resultaten met betrekking tot onze inzet af, door vooraf concrete doelstellingen te formuleren en de realisatie hiervan achteraf te toetsen. Zo kunnen wij iedere keer opnieuw waar voor uw geld leveren. 

Partnership

Met management en medewerkers van onze opdrachtgevers wordt in teamverband gewerkt aan het realiseren van de vastgestelde doelstellingen. Tijdens de projecten vindt hierdoor in belangrijke mate kennisoverdracht plaats. Het belang van de opdrachtgever staat altijd op de eerste plaats. Meedenken, vooruitdenken, heldere communicatie en samenwerken zijn sleutelwoorden in dit kader.

Maatwerk

Onze dienstverlening is op de specifieke behoeften en omstandigheden van elke afzonderlijke opdrachtgever toegespitst. Wij kiezen niet voor een one-size-fits-all-benadering maar kijken naar de aspecten die de opdrachtgever onderscheiden van haar omgeving en naar de specifieke probleemstelling en passen daar onze dienstverlening op aan.

Innovatieve Dienstverlening

MSR werkt continu aan de innovatie van haar dienstverlening door eigen kennisontwikkeling in interne practice groups en contacten in binnen- en buitenland. Daarbij zet MSR goed getrainde en deskundige adviseurs in. Op deze wijze weet MSR het concurrentievoordeel van haar opdrachtgevers te vergroten.

Onze expertise:

  • Strategie & Consulting
  • Implementatie & Verandermanagement
  • Market & Business Intelligence
  • Management Coaching & Training 

Branches:

  • Automotive & Equipment
  • Industry & Manufacturing
  • Insurance & Finance
  • Retail & FMCG

MSR Consulting Group | Nieuws