MSR Consulting Group | Werken bij

De MSR Consulting Group is een internationaal adviesbureau met vestigingen in Keulen, Madrid,  Milaan en Naarden. Wij zijn voor onze klanten actief op een veelheid aan strategische, marketingtechnische en organisatorische vraagstellingen met als doel om de prestaties van onze klanten te verbeteren, zowel nationaal als internationaal.

Deze achterliggende gedachte wordt weerspiegeld in de mensen die bij de MSR Consulting Group werken: stressbestendige, intelligente en pragmatische mensen die door hun hoge inzet en capaciteiten een verschil kunnen en willen maken in de diverse projecten die ze uitvoeren. Hun kracht is de flexibiliteit en vastberadenheid om kwaliteit te leveren en voor de klant goede resultaten neer te zetten.

De omgeving is zondermeer veeleisend. De consultants van de MSR Consulting Group werken aan meerdere projecten tegelijkertijd en door de spreiding van onze opdrachtgevers is reizen een terugkerend onderdeel van het werken bij MSR.  Dit betekent echter ook dat de consultants van de MSR Consulting Group een steile leercurve kennen, op wisselende locaties werken en dat voor hen het begrip “never a dull moment” zeker geldig is.

Projecten voor diverse nationale en internationale organisaties, samen in teams met medewerkers van de klant oplossingen uitwerken en implementeren, complexe situaties verder weten te verbeteren en originele en nieuwe manieren vinden om de prestaties van de klant op een hoger niveau te tillen: kortom een stimulerende en continu leerzame omgeving voor ambitieuze consultants.

MSR Consulting Group | Nieuws