Rebranding en nieuwe website voor First Consulting

07 november 2014 Consultancy.nl

First Consulting heeft sinds de oprichting in 2006 een sterke groei doorgemaakt. Waar werd gestart met 5 medewerkers, is in 8 jaar tijd de organisatie gegroeid tot een professionele organisatie met ruim 130 werknemers en grote ambities.  

Bij deze groei hoort ook een rebranding. Vanuit een nieuwe huisstijl is zowel het logo als de website van First Consulting in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe huisstijl is afgelopen vrijdag gelanceerd tijdens een speciale bijeenkomst voor alle medewerkers van het bureau. De eerste reacties zijn zeer positief: “De nieuwe uitstraling en website sluiten goed aan bij de groei die we als organisatie realiseren”, aldus Maarten Icking, medeoprichter en directeur bij het bureau.       

Nieuw logo voor First Consulting

Over First Consulting
First Consulting is een snelgroeiende no-nonsense consultancy organisatie met een passie voor operationele processen. Het bureau helpt toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance, waarbij verbeteringen worden bereikt door het aanpassen van processen, technologie en organisatie. Klanten van First consulting zijn energiebedrijven, telecombedrijven, bedrijven in de mobiliteitssector en verzekeringsmaatschappijen.

De groei van First Consulting is niet onopgemerkt gebleven, het bureau behoort samen met UNC Plus delta tot een van de genomineerden van de High Growth Awards 2014, een verkiezing van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

First Consulting - Business

Nieuws

Meer nieuws over