Tilburgse studenten maken kennis met consultancyfirma’s

13 oktober 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Van 8 tot en met 11 november vindt de 34e editie van de Tilburg Career Days plaats. Ook dit jaar kunnen de Tilburgse studenten weer kennismaken met tal van Nederlandse én internationale topbedrijven, waaronder veel hoog aangeschreven consultancykantoren.

De Tilburg Career Days worden georganiseerd in samenwerking met Tilburg University en vinden fysiek plaats op 9, 10 en 11 november in het moderne Cube-gebouw op de universiteitscampus. Daarnaast is er op 8 november een online Company Day, waarbij verschillende internationale topbedrijven een bedrijfspresentatie zullen geven aan studenten.

Company Days

Op 9, 10 en 11 november zullen ruim 60 bedrijven naar de campus komen om de geïnteresseerde studenten te leren kennen. Dit gebeurt door middel van verschillende activiteiten: presentaties, workshops, masterclasses en individuele gesprekken. Daarnaast is er elke middag rond lunchtijd een jobfair, waarbij elk deelnemend bedrijf van die dag een eigen stand heeft en de kans om de rondlopende studenten op een informele en toegankelijke manier te spreken. Afsluitend zal er aan het eind van de dag een gratis netwerkborrel zijn voor alle studenten.

Tilburgse studenten maken kennis met consultancyfirma’s

Online Day

Op 8 november zal er een online dag plaatsvinden, waarbij vier internationale topbedrijven een virtuele bedrijfspresentatie geven en meer inzicht zullen verschaffen in het werken bij een invloedrijk kantoor. De kantoren die hieraan mee zullen doen zijn Google, Shell, Tesla en Gartner.

Preparation Day

Studenten krijgen op 25 oktober tevens de kans zich voor te bereiden op het evenement én de start van hun professionele carrière. Zo krijgen studenten de kans om een cv-check te doen, LinkedIn-tips te krijgen, of handige strategieën voor het oplossen van een case. De Preparation Day vindt plaats in de Cube, net als het hoofdevenement.

Adviesbureaus

Ook dit jaar doen er weer verscheidene consultancykantoren mee aan het recruitmentevenement voor studenten: Accenture, Atos, Bain & Company, Capgemini, Capitalmind, CGI, Deloitte, EY, First Consulting, HLB, IG&H, Gartner, KPMG, Mount Consulting, PwC, RSM, SeederDeBoer en &samhoud.

Overige bedrijven

Naast bovengenoemde consultancykantoren zullen onder andere KLM, Philips, AbInbev, Bol.com, Coolblue en Aegon aanwezig zijn op de campus. Onder meer Morgan Stanley en NIBC organiseren een diner voor studenten.

Meer weten?

Inschrijven voor de Tilburg Career Days kan t/m 18 oktober. Voor alle activiteiten, met uitzondering van company presentations en de jobfair, is er een cv-selectie. Voor de company presentations geldt een vol=vol beleid. De kosten voor het gehele evenement bedragen €10. Dit is onafhankelijk van het aantal activiteiten dat de student bijwoont.