RSM

Al meer dan 100 jaar is RSM een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland; verspreid over acht vestigingen met ruim 650 professionals. 

Het RSM-netwerk

RSM heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. De goede onderlinge samenwerking en de grote betrokkenheid bij onze klanten stellen ons in staat om op hoog niveau dienstverlening te verrichten. Zo zijn onze klanten verzekerd van up-to-date advisering en anticiperen wij op veranderingen in de nationale en internationale wetgeving. Wereldwijd is RSM het 6de grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants met een omzet van $ 8 miljard; in meer dan 120 landen met ruim 57.000 professionals. Zo zijn we internationaal verbonden en lokaal betrokken.  

RSM begrijpt uw business

Met onze dienstverlening zijn wij voortdurend bezig om op een betrokken, verantwoordelijke, eigenzinnige en vernieuwende wijze het resultaat voor onze klanten te verbeteren. Dit komt ook tot uiting in onze kernwaarden; onze business principles. Onze professionals luisteren naar de wensen van de klant en zijn een vaktechnische, onafhankelijke sparringpartner met veel aandacht voor de persoonlijke relatie. Wij geloven in een sterke samenwerking die gebaseerd is op het kennen van elkaars behoeften, strategie en verwachtingen. Op deze manier kunnen wij hen ondersteunen en voorzien van gerichte kennis en inzichten op het gebied van AuditTax & Consulting. Wij luisteren niet alleen, wij begrijpen u ook echt. Dit wordt ook weerspiegeld in onze slogan: The Power of Being Understood.

Oog voor collega en klant

RSM opereert als ondernemer voor ondernemers; namens familie, aandeelhouders, PE-investeerders, bestuurders, managementteams en professionals. Het is ons doel om niet alleen een sparringpartner te zijn; wij leveren ook graag een substantiële bijdrage aan het succes. Daarin herkent u een dienstverlener met ambitie. De adviseurs van RSM hebben oog voor de gehele organisatie. Dit resulteert in een blijvend succes, een tastbare groei en het bereiken van de zakelijke doelen.  Maar RSM heeft ook oog voor onze collega’s; onze open cultuur, betrokkenheid en het werken aan uitdagende projecten zorgen er voor dat collega’s lang aan ons verbonden blijven.

Wat biedt RSM?

Naast Audit en Tax, biedt RSM vele specialiteiten op het gebied van Consulting; zoals M&A services met Due Diligence, Corporate Finance, Bedrijfswaarderingen en Debt Advisory. Maar ook op het gebied van Business Consulting Services ondersteunen wij onze klanten op het gebied van uw Strategie, Supply Chain, Governance, Risk & Compliance en niet te vergeten Sustainability Consulting.  

Daarbij benutten wij ons internationale netwerk en bieden wij lokale betrokkenheid; een krachtige combinatie voor zowel klant als collega. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van RSM? Neem contact met ons op via info@rsmnl.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of ben je geïnteresseerd in onze cultuur en onze vacatures? Kijk dan op Alle vacatures Consultancy - Werken bij RSM | AUDIT | TAX | CONSULTING

RSM | Nieuws