RSM

RSM is dé adviseur op het gebied van assurance, tax en consulting voor (middel)grote ondernemingen en familiebedrijven op de nationale en internationale markt. Een vertrouwd gezicht verspreid over acht locaties met ruim 675 professionals in Nederland. ‘Wij stellen onze klanten in staat om vol vertrouwen weloverwogen beslissingen te nemen in een wereld die verandert, zijn betrokken bij de maatschappij en bieden onze mensen een geweldige ontwikkelomgeving’

De goede onderlinge samenwerking en de grote betrokkenheid bij onze klanten stellen ons in staat om op hoog niveau dienstverlening te verrichten. Onze klanten zijn verzekerd van up-to-date advisering en anticiperen wij op veranderingen in de nationale en internationale wetgeving. Of het nu gaat om accountancy, belastingadvies, M&A consulting en business consulting; RSM biedt een breed pallet aan diensten.

Wereldwijd is RSM het 6de grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants met een omzet van $ 9.4 miljard; in meer dan 120 landen met ruim 64.000 professionals. Zo zijn we internationaal verbonden en lokaal betrokken.

RSM begrijpt uw business

Wij geloven in langdurige samenwerkingen, die gebaseerd zijn op het kennen van elkaars behoefte en ambitie. Juist door de tijd te nemen en goed te luisteren kun je elkaar optimaal van dienst zijn. Dit geldt voor onze klanten én onze medewerkers. Met onze dienstverlening zijn wij voortdurend bezig om op een betrokken, verantwoordelijke, eigenzinnige en vernieuwende wijze het resultaat voor onze klanten te verbeteren. Onze professionals luisteren naar de wensen van de klant en zijn een vaktechnische, onafhankelijke sparringpartner met veel aandacht voor de persoonlijke relatie. Wij luisteren niet alleen, wij begrijpen u ook echt. Dit wordt ook weerspiegeld in onze slogan: The Power of Being Understood. 

Oog voor collega en klant

RSM opereert als ondernemer voor ondernemers; namens familie, aandeelhouders, PE-investeerders, bestuurders, managementteams en professionals. Het is ons doel om niet alleen een sparringpartner te zijn; wij leveren ook graag een substantiële bijdrage aan het succes. Daarin herkent u een dienstverlener met ambitie. De adviseurs van RSM hebben oog voor de gehele organisatie. Dit resulteert in een blijvend succes, een tastbare groei en het bereiken van de zakelijke doelen. Daarbij benutten wij ons internationale netwerk en bieden wij lokale betrokkenheid; een krachtige combinatie voor zowel klant als collega.  

Wat biedt RSM

Naast Assurance en Tax, biedt RSM vele specialiteiten op het gebied van Consulting; zoals M&A services met Due Diligence, Corporate Finance, Bedrijfswaarderingen en Debt Advisory. Maar ook op het gebied van Business Consulting Services ondersteunen wij onze klanten op het gebied van uw Strategie, Supply Chain, Governance, Risk & Compliance en niet te vergeten Sustainability Consulting.   

Daarbij benutten wij ons internationale netwerk en bieden wij lokale betrokkenheid; een krachtige combinatie voor zowel klant als collega.  

Bij RSM bepaal jij je pad

RSM heeft ook oog voor onze collega’s; onze open cultuur, betrokkenheid en het werken aan uitdagende projecten zorgen ervoor dat collega’s lang aan ons verbonden blijven. Vitaliteit en ontwikkeling zijn twee belangrijke speerpunten binnen RSM. Of je nu in de startblokken van je carrière staat of juist meer ervaren bent. Er is volop ruimte om je te ontwikkelen en je eigen pad te bepalen. Werken bij RSM betekent werken binnen een professionele, groeiende organisatie waarin jij als persoon centraal staat en jij je welkom voelt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van RSM? Bezoek de RSM website of neem contact met ons op via info@rsmnl.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of ben je geïnteresseerd in onze cultuur, onze vacatures en wil je eens kennismaken? Kijk dan op Werken bij RSM.

RSM | Nieuws