RSM | Werken bij

Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. Of je nu in de startblokken van jouw carrière staat, specialist of generalist bent, we verwachten van jou als professional dat je altijd breder kijkt. Door iedereen een warm welkom te geven, echt te willen begrijpen en met je mee te denken hopen wij dit te realiseren. Met een internationaal netwerk dat jou de kansen biedt om bij verschillende klanten een kijkje te nemen, blijft het werk gevarieerd, uitdagend en maak je echt onderdeel uit van het RSM-team. Met een persoonlijke touch en een informele bedrijfscultuur leren we van elkaar en zo groeien we met elkaar mee.

Wil jij onderdeel uitmaken van een internationaal en groeiend kantoor, dat aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw mening en inzichten waardeert?

Onderdeel uitmaken van een hecht en vaktechnisch team, collega’s die je ondersteunen, uitdagen en altijd in zijn voor een gezellig praatje: The power of being understood.

Bij RSM luisteren we naar jouw verhaal. We kijken naar waar jouw interesses liggen en wat jij leuk vindt om te doen. Door afwisseling in de werkzaamheden, flexibiliteit, een informele sfeer op de werkvloer en aandacht te geven aan een goede werk-privé balans, willen wij onze medewerkers motiveren om te groeien tot ware professionals. Samen en van elkaar leren vinden we belangrijk, zo bieden we je verschillende opleidingen aan en organiseren we leuke activiteiten om kennis te delen met je collega’s.

Ben je benieuwd naar wat we je nog meer kunnen bieden?
Neem contact op met onze collega’s Jasper Rutgers of Pernille Kelderman

RSM | Nieuws