SeederDeBoer

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau. Wij helpen mensen en organisaties te laten groeien. Dit doen we door strategische veranderingen te implementeren, complexe projecten & programma’s te managen, of door te zorgen dat de digitale ambities van onze klanten worden gerealiseerd. We zijn met name actief in de financiële sector, de publieke sector, in de zorg en bij woningcorporaties

In deze sectoren brengen we complexe verandertrajecten tot een goed einde door het leveren van inhoudelijk advies, coaching en programma- en projectmanagement. De vraagstukken waar we ons op richten zijn uiteenlopend, maar kennen vaak (een van) de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp, financiën, digitalisering en ICT.

Onze kernwaarden

Investeren in vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling is de kern van ons bedrijf en onze dienstverlening. We vertrekken altijd vanuit de inhoud en de specialistische kennis van de sectoren waarin we werken. 

Wij geloven in doen wat je zegt, geen holle frasen. We zijn medeverantwoordelijk tot het eind. Ook als een traject lastig is. Zo bereik je resultaat. En daar doen zowel onze adviseurs, interimmanagers als junior consultants het voor. 

Consultancy Traineeship

Je start je carrière bij SeederDeBoer als junior consultant. Ons Consultancy Traineeship is een traineeship van twee jaar. In die twee jaar doorloop je een traject van werken en trainingen waarin je wordt opgeleid tot organisatieadviseur. Je werkt in verschillende klantopdrachten bij meerdere opdrachtgevers. Naast je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur. Bekijk de Werken bij pagina van SeederDeBoer voor meer informatie.

SeederDeBoer | Nieuws