SeederDeBoer | Werken bij

Jouw reis is het doel

Bij SeederDeBoer geloven wij in het werken aan een betere wereld door onze klanten te helpen in hun groei én te investeren in onze eigen ontwikkeling. Gedurende het jaar bieden wij verschillende traineeships:

Consultancy Traineeship SeederDeBoer 
Ga aan de slag als consultant in het domein van verandermanagement en help organisaties met uitdagende vraagstukken over de aanpassing van hun structuur, cultuur en werkwijze. Als junior consultant van SeederDeBoer volg je gedurende twee jaar een traineeship waarin je wordt opgeleid tot (verander)consultant. Je levert een bijdrage aan verandertrajecten bij een verscheidenheid aan opdrachtgevers vanuit verschillende inhoudelijke vakgebieden en sectoren. Tegelijkertijd ligt er een grote focus op jouw eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Consultancy Talent Programme - ABN AMRO Bank 
Wil jij je interesse in de financiële wereld combineren het werken als consultant? Solliciteer dan nu voor het Consultancy Talent Programme; een traineeship van SeederDeBoer in samenwerking met ABN AMRO Bank (Customer Care & Operations)!

Consultancy Talent Programme - Rabobank
Wil jij bijdragen aan de veiligheid, integriteit en toekomst van Rabobank? Dan is het Consultancy Talent Programme in samenwerking met Rabobank wat voor jou. Een uniek programma waarbij je als consultant werkt aan veranderingen binnen de internationale omgeving van de bank!

SeederDeBoer | Nieuws