Bain & Company

Bain & Company is wereldwijd een top-3 strategie consulting firm met passie voor het behalen van meetbare resultaten. Wij helpen CEO’s en topmanagers bij het nemen van besluiten over complexe strategische vraagstukken. We bedenken concrete oplossingen met directe impact op de waarde van het bedrijf. Onze cliënten vragen niet om advies maar willen resultaten bereiken. We zijn informeel, direct en eerlijk tegen elkaar en onze cliënten. Kenmerkend voor de cultuur is pragmatisme en ondernemerschap. Bain consultants zijn energiek en zetten graag een paar extra stappen om iets voor elkaar te krijgen, zowel op het werk als daarbuiten. We geven je ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Intensieve coaching en de beste trainingsprogramma’s binnen onze industrie helpen je om je doelen te bereiken

Opleiding & ontwikkeling

Bain biedt je een individueel, op maat gemaakt carrièrepad. Als Associate Consultant krijg je direct bij je start gedurende twee weken een training in de VS. Hier leer je met de andere startende consultants de technieken van Bain kennen. Na deze training ga je in een projectteam aan de slag en leer je door de dagelijkse samenwerking met en feedback van collega’s. Gedurende je verdere Bain-carrière krijg je nog veel meer internationale trainingen en is er daarnaast veel ruimte voor persoonlijke wensen. We bieden je ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Intensieve coaching en de beste trainingsprogramma’s binnen onze industrie helpen je om je doelen te bereiken. Ook is het mogelijk, na een aantal jaar werkervaring, een MBA of externship te gaan doen.

Wie zoeken we?

Werken voor Bain vereist sterke analytische en interpersoonlijke vaardigheden. Bain consultants worden getraind om strategiespecialisten te zijn, maar blijven pure generalisten wat betreft industrie. Specifieke business ervaring is niet noodzakelijk wanneer je begint met werken. Bij Bain wordt je trainingsprogramma aangepast aan jouw persoonlijk behoeftes.

Bain & Company | Nieuws