First Consulting en UNC kanshebbers Growth Awards

28 oktober 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Het ondernemersplatform Port4Growth heeft de genomineerden van de ‘High Growth Awards’ 2014 bekendgemaakt, een verkiezing van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Meer dan 70 bedrijven zijn genomineerd, waaronder adviesbureaus First Consulting en UNC Plus Delta.

De bedrijven die zijn genomineerd voor de High Growth Awards zijn gevestigd in Nederland, hebben een omzet van minimaal €3 miljoen en hebben in de afgelopen jaren een minimale jaarlijkse groei van ten minste 10% behaald. De regiowinnaars en de overall landelijke winnaar worden op woensdag 19 november tijdens de uitreiking onthuld. Daarnaast zijn er drie themaprijzen namens de partners van Port4Growth: Rabobank, Grant Thornton en Philips  Innovation Services*.

First Consulting en UNC kanshebbers Growth Awards

De High Growth Awards lijken in beginsel veel op bijvoorbeeld de FD Gazellen Awards van het FD (focus op groei) of de Deloitte Technology Fast 50 (focus op technologiebedrijven). De prijs onderscheidt zich met name door te kijken naar de kwaliteit van de gerealiseerde groei. Zo hebben experts van Grant Thornton en Rabobank de groeiprestaties van alle deelnemers ook kwalitatief beoordeeld, aan de hand van het Port4Growth Groeimodel**.

First Consulting en UNC Plus Delta
Onder de 70+ genomineerden zijn ook twee organisaties actief in de adviesbranche: First Consulting en UNC Plus Delta. First Consulting is een adviesbureau dat klanten – in met name de sectoren energie en nuts – ondersteunt bij het verbeteren van hun operationele performance.

First Consulting en UNC kanshebbers Growth Awards

UNC Plus Delta specialiseert zich in het realiseren van Operational Excellence met behulp van Lean en Lean Six Sigma. Het bureau, ontstaan in 2012 uit de fusie tussen UNC Lean Six Sigma en Plus Delta, levert advies, implementatiediensten en trainingen. Afgelopen jaar behoorde UNC Plus Delta ook al tot een van de kanshebbers voor de High Growth Awards.

* De themaprijzen zijn gericht op een specifiek onderdeel van een onderneming, namelijk ‘Meest Innovatieve Financieringsvormen’, ‘Financieel Gezond’ en ‘Innoveren, Maken, Groeien’.

** Het Port4Growth Groeimodel kijkt onder meer naar Groeistrategie, Marktpositionering, ICT, Kapitaal & Financiering, Business Partners en Overname & Opvolging.