UPD

Wil je blijvend de operationele resultaten verbeteren van jouw organisatie? Dat kan! Met onze filosofie van Lean, Lean Six Sigma en Agile helpen wij je vooruit. En zorgen we dat er een permanente verbetercultuur ontstaat. Wij geven jullie de energie om te veranderen: verbind, verbeter en vernieuw. Iedere dag weer.

Ervaring in iedere sector

Van overheidsinstellingen tot logistieke dienstverleners. Van ziekenhuizen tot onderwijsinstellingen. En van basisindustrie tot zakelijke dienstverleners. Wij hebben ze vanbinnen gezien en onze aanpak mogen bewijzen. UPD wordt nationaal en internationaal ingezet bij organisaties met terugkomende werkprocessen. Dat klinkt natuurlijk prachtig, maar verbetering inzetten heeft alleen zin als die beklijft. De implementatiekracht maakt dus hét verschil. Onze pragmatische en systematische aanpak werkt en slaat aan bij onze groeiende klantenkring. En daar zijn we trots op!

UNC Plus Delta heet voortaan UPD

UNC Plus Delta heet voortaan UPD

Sinds 1 januari 2018 gaat UNC Plus Delta verder als UPD. Met deze nieuwe naam én nieuwe uitstraling gaan we verder vooruit. Op weg naar nóg beter. Heb je vragen over UPD of wil jij je aansluiten bij het grootste verbeternetwerk van Nederland? Neem dan contact met ons op via 020 – 345 3015. Join the Spark!

UPD | Nieuws