UPD

Bij UPD helpen we organisaties om te komen tot strategierealisatie en continu verbeteren. Oftewel we helpen ze om de ‘juiste dingen te doen’ en ‘de juiste dingen goed te doen’. Van strategie tot en met operatie, van processen tot en met mensen. Dat doen wij door het potentieel van organisaties, teams en individuen te ontsluiten, ontwikkelen en benutten. 

Strategierealisatie en continu verbeteren in een complexe snel veranderende wereld vragen om lerende en wendbare organisaties. Wij helpen het leiderschap bij het creëren van een cultuur waarin de diversiteit, het potentieel en de veranderkracht op alle niveaus in de organisatie wordt benut. 

Door de logica van de medewerkers te omarmen maken we abstracte visies, beleidsplannen en strategieën concreet en uitvoerbaar. Wij operationaliseren luchtkastelen in een strategische dialoog met de mensen die het echt moeten gaan doen. Daarmee zorgen we voor een open en veilige cultuur waarin leren en het ontwikkelen van mensen voorop staan. Zo wordt continu verbeteren en blijvende prestatieverbetering de norm. 

Om te komen tot strategierealisatie en continu verbeteren is een gebalanceerde mix van verbetermethodes, gedragsverandering, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en samenwerking noodzakelijk. Op al deze assen bieden we binnen onze academy opleidingen aan. Altijd gericht op de praktische toepassing en het boeken van resultaten. Als persoon, als team of als organisatie als geheel. 

Wil je meer weten over onze dienstverlening op het gebied van opleidingen en consulting lees dan meer op www.upd.nl op neem contact op via 020-345 3015.

UPD | Nieuws