UNC Plus Delta kanshebber High Growth Awards 2013

18 november 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Het ondernemersplatform Port4Growth heeft de genomineerden van de ‘High Growth Awards 2013’ bekendgemaakt, een verkiezing voor snelst groeiende bedrijven van Nederland. Meer dan 60 bedrijven zijn genomineerd, waaronder adviesbureau UNC Plus Delta. Onder meer Grant Thornton, Rabobank, Philips en Agentschap NL zijn partner van het ondernemersplatform.

Bedrijven genomineerd voor de High Growth Awards zijn gevestigd in Nederland, hebben een omzet van minimaal €3 miljoen en hebben in de afgelopen jaren een minimale jaarlijkse groei van ten minste 10% behaald. In de komende week worden de regiowinnaars bekendgemaakt en op woensdag 27 november wordt de landelijke winnaar onthuld. Daarnaast zijn er drie themaprijzen namens de partners van Port4Growth: Rabobank, Grant Thornton en Philips.

High Growth Award 2013

De High Growth Awards lijken in de beginselen veel op bijvoorbeeld de FD Gazellen Awards van het FD (focus op groei) of de Deloitte Technology Fast 50 (focus op technologiebedrijven). De prijs onderscheidt zich door met name te kijken naar de kwaliteit van de gerealiseerde groei. Zo hebben experts van Grant Thornton en Rabobank de groeiprestaties van alle deelnemers ook kwalitatief beoordeeld, aan de hand van het Port4Growth Groeimodel*.

Nominatie UNC Plus Delta

UNC Plus Delta is de enige vertegenwoordiger vanuit de adviesbranche. Het bureau, dat medio vorig jaar is ontstaan uit de fusie tussen UNC Lean Six Sigma en Plus Delta, specialiseert zich in Lean en Six Sigma implementaties, projecten en trainingen. UNC Plus Delta heeft circa 50 werknemers die opereren vanuit vestigingen in Amstelveen en Amsterdam Ijburg.

* Het Port4Growth Groeimodel kijkt onder meer naar Groeistrategie, Marktpositionering, ICT, Kapitaal & Financiering, Business Partners en Overname & Opvolging.