Capgemini en Double Effect op UniPartners Experience

01 maart 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Volgende week vrijdag organiseert studenten adviesbureau UniPartners de UniPartners Experience 2013. Tijdens het studentenevent kunnen 50 ambitieuze master studenten kennis maken met vier werkgevers: Achmea, managementontwikkelaar ORMIT en adviesbureaus Capgemini en Double Effect.

De UniPartners Experience wordt dit jaar voor de 3e keer georganiseerd. Het evenement van UniPartners vindt plaats in het Academiegebouw in Utrecht.

UniPartners Experience 2013 (2)

UniPartners Experience begint met diverse trainingen, verzorgd door de professionele trainingspartijen ORMIT, Schouten & Nelissen, Kenneth Smit en Qompas. Na de trainingen kunnen de studenten in contact komen met de deelnemende bedrijven. Door middel van bedrijfspresentaties krijgen de studenten meer inzicht in de activiteiten van bedrijven. Verolgens kunnen de studenten via speeddates persoonlijk kennis maken met de bedrijven en hun recruiters/medewerkers. Gedurende de dag is er ook de ruimte om een CV check te doen, carrière spellen te spelen en de elevator-pitch te perfectioneren tijdens de pitch competitie.