Roel van Erp gestart als consultant bij Double Effect

13 november 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Roel van Erp is per 1 oktober 2015 in dienst van Double Effect getreden, een consultancybureau gespecialiseerd in financial services. Roel is afkomstig van Ordina Consulting Finance waar hij de afgelopen drie jaar verschillende projecten heeft gedaan bij financiële instellingen. In zijn nieuwe functie bij Double Effect zal Roel zich gaan richten op advies- en projectwerk op het gebied van finance, risk & control.

Roel van Erp rondde in 2012 zijn Master in Bedrijfskunde af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na zijn studie startte hij zijn loopbaan als business consultant bij Ordina Consulting Finance. In de daarop volgende jaren werkte Van Erp aan diverse projecten waaronder SEPA transformatie, compliance effectuering, systeemimplementaties en ketenoptimalisaties. In zijn laatste rol hield Roel zich bezig met nieuwe risico rapportage compliance regelgeving: BCBS 239. De afgelopen jaren heeft Van Erp diverse trainingen afgerond in onder andere Lean Six Sigma (Black Belt), Agile Scrum en Prince2.

Roel van Erp Double Effect

Na drie jaar bij Ordina besloot Roel per 1 oktober aan de slag te gaan bij Double Effect. Met ruime kennis van de financiële wereld zal Van Erp zich in zijn functie als Consultant voornamelijk richten op het snijvlak van finance, risk & control. Van Erp zal zich verder bezighouden op het snijvlak van operational effectiveness binnen het Finance en Risk domein en de noodzakelijke transformaties voor data management en processing, ten behoeve van finance en risk reporting.

Double Effect is verheugd over de komst van Roel van Erp en stelt: “Met Roel versterken wij opnieuw onze Finance, Risk & Control praktijk. De komende jaren zullen financiële instellingen nog volop geconfronteerd worden met noodzakelijke veranderingen op het gebied van reporting, management informatie en data management. Double Effect kan met haar gespecialiseerde kennis, zoals Roel die meebrengt, deze vraagstukken vertalen naar concrete oplossingen.”