Synechron

Wij zijn leiders in verandering, baanbrekende digitale ervaringen en technologie voor een betere toekomst. Synechron begon in 2001 als een klein, zelfstandig team en vanaf daar zijn we blijven bouwen en hebben onze organisatie zien groeien tot meer dan 14.500 mensen wereldwijd, verspreid over 44 kantoren in 19 landen. Het Nederlandse kantoor is recentelijk door de grens van 150 collega’s gebroken.

Vanuit onze solide basis in de financiële dienstverlening zijn we een prominent wereldwijd digitaal adviesbureau geworden voor grote financiële dienstverleners en technologiebedrijven. Met een belangrijke focus op vertrouwen, en in samenwerking met onze klanten, leiden we moderniserings- en digitale optimalisatietrajecten met brede expertise op de gebieden Artificial Intelligence, Consulting, Digital, Cloud & DevOps, Data en Software Engineering. We bieden onze klanten end-to-end-maatwerk oplossingen.

‘Geheim van ons succes’

Wij zijn wereldwijd actief in projecten die we in samenwerking met de klant tot een succes brengen. Sinds onze oprichting hebben we voortdurend kwalitatief hoogstaande oplossingen bedacht en geïmplementeerd. Onze combinatie van inhoudelijke expertise, gedrevenheid en intensieve samenwerking met onze klanten maakt dat mogelijk. We volgen daarvoor allemaal een toegesneden programma van interne en externe trainingen, waarbij veel aandacht is voor persoonlijke, inhoudelijke en consulting skills. De ontwikkelingen in de financiële wereld staan daarbij altijd centraal.’

‘Divers en betrokken’

Diversiteit kenmerkt Synechron. We hebben allemaal zeer verschillende achtergronden. Wij geloven dat diversiteit leidt tot synergie, innovatie en betere prestaties. We leren van elkaar. Niet alleen zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak. Door onze diversiteit zijn we in staat om de maatschappij met een brede blik te bekijken. We moedigen initiatieven van onze werknemers dan ook aan: van het lopen van de dam-tot-dam-loop voor het goede doel, het bijdragen aan de wetenschap door kennisdeling, tot het sponsoren van lokale en internationale evenementen. Zo zetten wij de vaardigheden van alle consultants op een goede wijze in. Dan pas maak je echt verschil. 

Synechron kenmerkt zich door de waarden die zij nastreeft. Waarbij samen groeien centraal staat. Groeien als organisatie, samen met de klant en onze medewerkers! Onze kernwaarden zijn:

  • Client First
  • Integrity
  • Agility
  • Execution
  • Excellence

Synechron | Nieuws