Eveline van Raaij country leader van Synechron in Nederland

11 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wereldwijd financial services-consultancykantoor Synechron heeft een nieuwe leider benoemd voor zijn Nederlandse business: Eveline van Raaij.

Sinds 1 mei geeft Van Raaij leiding aan het 100-koppige team van Synechron in Nederland, dat zich voor zijn klanten toelegt op gebieden als consulting-, digital-, cloud- en technologie.

Van Raaij kan bogen op meer dan twintig jaar ervaring op het snijvlak tussen consulting, digitale transformaties en banking. In haar nieuwe rol  volgt ze Susanne Guntermann op, die een andere externe uitdaging is aangegaan.

Mihir Shah, Managing Director en Head of Europe, Asia Pacific & Middle East bij Synechron, is blij met de komst van Van Raaij: “We zijn verheugd dat Eveline aan het roer staat van Synechron Nederland om onze groei en strategie te ondersteunen.”

“Deze rol stelt haar in staat om haar passie en expertise voor management, consulting en digitale innovatie samen te brengen en zodoende onze klanten te helpen opkomende technologieën te omarmen en tegelijkertijd hun focus op data, beveiliging en duurzaamheid te behouden.”

Van Raaij begint vol enthousiasme aan haar nieuwe uitdaging: “Ik zie Synechron geweldig werk doen en ik zie een enorme kans om onze klanten en Synechron verder te laten groeien. Ik kijk ernaar uit om samen met het zeer ambitieuze team in Nederland verder te werken aan het groeiplan van Synechron.”

In ons land adviseert en ondersteunt Synechron diverse toonaangevende banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en fintechbedrijven op onderwerpen als digital, data science, engineering, cloud, systeemintegraties en management consulting.

Eerder in haar loopbaan kruiste Van Raaijs pad al regelmatig met dat van Synechron, onder andere bij pitches, op projecten of bij evenementen. “Ik heb Synechron leren kennen als een innovatief en ambitieus bedrijf met energieke collega’s, die een impact maken in het bankwezen door consultancy te combineren met digitale en technologische expertise.”

Alvorens ze zich aansloot bij Synechron werkte Van Raaij als Managing Director Business Platforms & Cloud bij Ordina, waar ze verantwoordelijk was voor alle business platforms, inclusief cloud.

Daarvoor werkte voor zowel Accenture als Deloitte in business consulting, digital en technology. Bij ABN Amro had ze management en verander rollen, voornamelijk in het risk domein.

Wereldwijd telt Synechron meer dan 13.700 werknemers die vanuit 22 kantoren opereren.