Great Places to Work: De winnaars in de consultancy

14 juni 2022 Consultancy.nl 3 min. leestijd

Het Great Place To Work Institute heeft ook dit jaar weer traditiegetrouw de beste werkgevers van ons land in kaart gebracht. Consultancy.nl zet de consultancybureaus op een rij die als topwerkgevers zijn erkend.

Al jaren doet het Great Place To Work Institute onderzoek naar goed werkgeverschap, in binnen- en buitenland. Honderden organisaties worden meegenomen in de beoordelingen, waarbij input wordt opgehaald bij het management en medewerkers (door de weging bepalen werknemers voor een groot deel het eindresultaat).

Enkel organisaties die een score van 70% of hoger krijgen mogen het predikaat ‘Great Workplace’ een jaar lang dragen. In de 2022-edition valt deze eer te beurt aan 40 organisaties verspreid over de vier categorieën van de ranking.

Great Places to Work: De winnaars in de consultancy

Best Multinational Workplaces 2022

Deloitte
Met meer dan 6.500 professionals in vijftien kantoren in heel Nederland is Deloitte een van de grootste zakelijke dienstverleners op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, digitale transformatie en technologie, risk management en financiële advisering.

Positie in de Best Workplaces ranking: 7

Synechron
Synechron bedient financiële dienstverleners overal ter wereld met het versnellen van hun digitale transformaties. Synechron levert end-to-end dienstverlening, door de combinatie van digital, consulting- en technology services.

Positie in de Best Workplaces ranking: 8

In de top 3 van de categorie ‘Best Multinational Workplaces’ staan Salesforce, Hilton en Atlassian.

Best Large Workplaces 2022

In de lijst van negen organisaties staat geen bureau dat actief is in de consultancy. Wie de adviesbranche nog het meeste raken in deze lijst zijn: Macaw, een IT-bedrijf dat op sommige thema’s ook advies verleent (nummer 9), en Continu Professionals, een detacheerder en intermediair (nummer 6).

De top 3 in de categorie Best Large Workplaces wordt ingenomen door AFAS Software, Incentro, en Careflex Zorg Groep.

Best Medium Workplaces 2022

Blue Bricks
Blue Bricks is een adviesbureau gespecialiseerd in business consultancy, projectmanagement, agile werken en digitale transformatiee. Bij Blue Bricks werken meer dan honderd medewerkers.

Positie in de Best Workplaces ranking: 3

Squerist
Squerist is gespecialiseerd in consultancy binnen de vakgebieden software testen, agile en business transformation.

Positie in de Best Workplaces ranking: 5

Nextview
Nextview is een specialist in Salesforce advisering en -implementaties. De gecertificeerde B Corp heeft kantoren in Nederland en Duitsland.

Positie in de Best Workplaces ranking: 6

IG&H
IG&H is een adviesbureau gespecialiseerd in bedrijfs- en digitale transformaties binnen vijf sectoren: retail, zorg, bankensector, verzekeringen & pensioenen.

Positie in de Best Workplaces ranking: 8

De top 3 in de categorie Best Medium Workplaces wordt gevormd door Viisi, Werkmandejong, en Blue Bricks.

Best Small Workplaces 2022

Republiq
Republiq is een adviesbureau dat zich bezighoudt met vastgoed- en datavraagstukken in het publieke domein, met een focus op het verbeteren van het financieel en maatschappelijk rendement op vastgoed.

Positie in de Best Workplaces ranking: 2

Derksen & Drolsbach
Derksen & Drolsbach is een interim management- en adviesbureau voor publieke en maatschappelijke organisaties. Het Haagse bureau telt rond de 35 medewerkers.

Positie in de Best Workplaces ranking: 10

De top 3 in de categorie Best Small Workplaces bestaat uit ViewSonic, Republiq, en Dopper.

Lees ook: De top werkgevers in consultancy volgens Great Place to Work