Han Hoogland versterkt het team van Double Effect

01 december 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Han Hoogland is in dienst getreden bij Double Effect, een consultancybureau gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Voor zijn start bij Double Effect heeft Han vier jaar projectervaring opgedaan bij Triple Jump, ING en Accenture waar hij voornamelijk (bedrijfs-)analytische werkzaamheden heeft verricht. Als consultant bij Double Effect gaat Han zich richten op het adviseren van financiële instellingen op het gebied van procesoptimalisatie en digitalisatie.

Eind 2011 rondde Han Hoogland zijn bachelor in International Management aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam af, waarna hij zijn carrière in de financiële dienstverlening bij de ING Bank begon. Na één jaar te hebben bijgedragen aan de totstandkoming van verschillende management-rapportages besloot Han een master studie in Economic Development te gaan volgen aan de University of Glasgow (Groot-Brittannië). Na het afronden van deze masterstudie werkte Han als bedrijfsanalist op verschillende projecten bij Triple Jump Investment Management en Accenture. In deze periode heeft hij drie jaar ervaring opgedaan in het analyseren, optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen binnen investment management.

Han Hoogland - Double Effect

Gemotiveerd door zijn interesse in de financiële dienstverlening en zijn passie voor het realiseren van veranderingen in bedrijfsprocessen besloot Han per 12 oktober 2015 aan de slag te gaan bij Double Effect. In zijn huidige rol bij Double Effect zal Han zich gaan richten op het adviseren van financiële instellingen op het gebied van digitalisering, operations en het verbeteren van de bedrijfsvoering.