Project- & interimbureau Move Beyond groeit naar 40 professionals

22 mei 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Move Beyond, een project- & interim managementspecialist uit Geertruidenberg, heeft in mei een bijzondere mijlpaal bereikt. Deze maand breekt het bureau door de grens van 40 medewerkers.

De twee consultants die deze mijlpaal hebben verwezenlijkt zijn Mike Mallee en Geert Vermunt, die zich beiden in het tweede kwartaal van dit jaar hebben aangesloten bij Move Beyond, een expert op het gebied van project- en change management. Zowel Mallee als Vermunt zijn als Projectmanagers aangesteld en brengen significante expertise mee in hun nieuwe rol.

Mike Mallee is een ervaren projectmanager die voornamelijk actief is geweest in de retail. De afgelopen elf jaar was hij werkzaam voor Capgemini. In deze periode is hij betrokken geweest bij opdrachten voor organisaties als Ahold Delhaize, HEMA, Rituals Cosmetics, Action, Canon Europe en De Bijenkorf. Hij heeft veel ervaring met winkelprocessen en technische implementaties van bijvoorbeeld kassa- en telefonieoplossingen. Ook vervulde hij verschillende projectmanagementrollen in het e-commercedomein, een markt die nu goed is voor €25 miljard.

Daarvoor werkte Mallee voor de IT afdeling van Maxeda, het moederbedrijf van doe-het-zelf winkels Praxis en Formido. Maxeda heeft vandaag de dag zo’n 390 ketens in Nederland, België en Luxemburg.

Mike Mallee en Geert Vermunt - Move Beyond

Geert Vermunt werkte voor zijn overstap naar Move Beyond bij KPMG (in de IT-Advisory afdeling), Bwise (als consultant Governance, Risk & Compliance) en Deloitte (in de Enterprise Risk Services praktijk). Gedurende zijn tien jaar bij de drie partijen heeft hij verschillende projectmanagement-, business analyse- en consultancyrollen vervuld, met een focus op het IT-domein. Tijdens deze opdrachten heeft hij ervaring opgedaan met het analyseren, ontwerpen en inrichten van IT-oplossingen, zoals ERP-implementaties, softwareselecties en de analyse van IT(beheer)-organisaties.

De twee nieuwe aanstellingen volgen op maar liefst veertien nieuwe professionals die de afgelopen anderhalf jaar zijn gestart bij Move Beyond. Daarvan startten er drie eerder dit jaar en elf in 2017. Sinds 2011 wordt Move Beyond geleid door Arthur Verweij.

Move Beyond helpt opdrachtgevers – in het bijzonder binnen de productie, handel & distributie en retail sector – met verandervraagstukken en strategie-implementatie, onder meer door “een duurzame bijdrage aan continu veranderen” te leveren. Het bureau onderscheidt zich naar eigen zeggen in de markt door uitsluitend ervaren senior-managers in dienst te nemen. Deze beschikken elk over uitgebreide ervaring met integrale verandertrajecten, opgedaan in uiteenlopende organisaties en branches.